Oamenii au trăit în urmă cu câteva sute de milioane de ani!? Descoperiri uluitoare pe care arheologii nu le pot explica…


Vorbeam în acest articol din 2009 – O urmă de cizmă de acum 500 de milioane de ani demonstrează că Pământul a fost vizitat de extratereştri – despre un amator-vânător de fosile, pe nume William Meister care a găsit o urmă pietrificată, perfect conturată, ca de cizmă, lungă de 26 centimetri, strivind un trilobit. Trilobiţii au dispărut de pe suprafaţa Pământului acum 280 milioane de ani, dar stratul în care a fost găsită urma avea 500-600 milioane de ani. Trăiau oameni acum 500 de milioane de ani în urmă!? Bineînţeles că nu, ne spune istoria oficială!

Şi asta nu e singura descoperire; la începutul anilor ’30 au fost găsite, imprimate în stâncile de lângă Berea (Kentucky), urme de pași de om. La unii pași se vedeau chiar urmele degetelor și ale călcâiului. Fără niciun dubiu însă, urmele au o vechime de 250 milioane de ani.

Pe de altă parte, o amprentă palmară a fost găsită într-un strat de piatră calcaroasă având circa 110 milioane ani, în localitatea Glen Rose (Texas) – vedeţi fotografia de la începutul articolului.

Într-o altă descoperire uimitoare, un grup de lucrători într-o carieră de calcar de lângă Londra (Anglia), a dat în 1786 peste un artefact extrem de neobișnuit, care era plasat într-un pat de nisip subteran, la aproximativ 50 de metri sub nivelul solului. În stratul de nisip au găsit cioturi de piloni de piatră și fragmente de rocă pe jumătate lucrată, iar după ce au săpat ceva mai adânc, au descoperit mânere de lemn pietrificat, precum și bucăți ale unor unelte de mână care fuseseră confecționate din lemn, dar care erau acum pietrificate.

Nisipul în care a fost făcută descoperirea se afla sub un strat de calcar care a fost datat la o vechime de cel puțin 300 milioane de ani. Această descoperire senzațională este extrem de dificil de explicat de către arheologi, deoarece deși exteriorul mânerului de lemn a fost pietrificat, în interiorul acestuia s-a descoperit un conținut de cărbune poros. Nu există nicio modalitate științifică pentru a pune un astfel de lucru pe seama unui fals…

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock