Un cititor crede că în apropierea ţărmului Mării Negre s-ar afla nişte ruine misterioase ale unor civilizaţii necunoscute! Atlantida este lângă Constanţa!?


Marea NeagraAm primit un email de la un cititor (căruia îi mulţumesc extrem de mult) în care îmi prezintă ipoteza sa despre existenţa unor civilizaţii străvechi necunoscute la malul mării sau chiar prezenţa fostei Atlantide. Citez din emailul lui Călin:

„Bună ziua. Aş dori să vă aduc la cunoştinţă că în apropierea Mării Negre (la mică distanţă) sunt unele rămăşiţe ale construcţiilor antice. Adică, cu mai mult de 20 de ani în urmă, pe când vroiam şi eu să explorez puţin zona dintre Eforie Sud (care a avut şi denumirea de Carmen Silva) şi Tuzla, am văzut un zid de cărămidă care era până la nivelul apei. De la zid şi până la apă era o distanţă de maxim 5 metri şi era acoperită cu pietre albe, rotunjite de frecarea cu apă. Sunt foarte slabe şansele să mai existe şi astăzi respectivul zid, dar… oricum informaţia ar trebui să o verificaţi şi din alte surse, mai de încredere faţă de mine.

Eu sunt din oraşul Constanţa; în apropierea intrării în port, pe la Poarta 1, la coordonatele 44,10,13,62 N şi 28,39,34,68 E se află nişte ruine. Nu ştiu dacă au fost descoperite la acea locaţie sau dacă au fost mutate de către comunişti… tot ce ştiu este că se află mult prea aproape de malul apei. Elevaţia faţă de nivelul actual al apei este de maxim 5 metri.

Dacă veniţi de pe strada ce vine din deal (unde se află şi intrarea în port – Poarta 2), veţi vedea alte ruine, rămăşiţe de ziduri. Acele ziduri sunt mascate de pământ. Oare de ce fac scufundări scafandrii în respectiva zonă? 44,10,10,59 N şi 28,39,42,86 E – acestea sunt coordonatele, lângă Cazinoul Constanţa. Se spune că şi lângă Căpitănie, la vreo 2 metri în faţă, s-ar afla un zid antic, acoperit de ape (acolo sunt curenţi puternici, iar valurile se sparg de ceva până să ajungă la faleza înaltă).

Oare nivelul mării a crescut aşa mult de pe vremea dacilor şi până în prezent? Având cunoştinţe vaste în toate domeniile, poate ştiţi sau aţi auzit de astfel de aşezări şi în alte locuri din lume. În Marea Neagră există la ora actuală o diferenţă a nivelului de 15 centimetri (aşa am fost învăţat în şcoală), dar eu îl va efectiv la mai mult de 20 de centimetri”.

P.S. Cititorul meu se întreabă dacă nu cumva e vorba de rămăşiţele celebrului continent Atlantida. Eu nu exclud deloc această posibilitate. Sincer, n-am făcut cercetări, n-am alte dovezi, dar mi se par foarte interesante informaţiile oferite…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO