Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Există în Univers structuri uluitoare de stele şi de galaxii, de parcă ar fi artificiale! Sunt ele creaţia unor civilizaţii extraterestre de peste 5 miliarde de ani vechime?


Suntem singuri în Univers? Probabil că nu. Şi, probabil că sunt extratereştri mult mai avansaţi decât noi. Pentru a ne da seama de gradul de evoluţie tehnologică la care au ajuns unele civilizații extraterestre, să ne uităm la observațillor astronomice care au pus în mod clar în evidență anumite structuri stelare gigantice, despre care s-ar putea spune că au o natură artificială.

Mai exact, au fost remarcate și fotografiate legături extrem de stranii între mai multe galaxii, ca un fel de „poduri intergalactice”. Unele dintre acestea sunt realizate în linie perfect dreaptă, iar altele în trasee curbe, care prezintă simetrii inexplicabile.

Întrucât este binecunoscut faptul că Universul se află într-o mișcare de expansiune, iar în plus galaxiile se și rotesc fiecare individual în jurul propriului nucleu central, este foarte dificil de explicat cum s-ar fi putut forma și menține asemenea structuri cosmice într-un mod natural.

Constatând că aceste aspecte sfidează logica fenomenelor cunoscute de astrofizică, savantul rus A. Vorobiev declara: „Studiind aceste grupe de galaxii care interacționează, rămânem uimiți de dispunerea inteligentă în spațiu a cordoanelor de legătură”.

Ulterior, au fost fotografiate prin telescop două cordoane luminoase și mai impresionante, fiind formate din stele gigantice, de foarte mari dimensiuni. Aceste cordoane se întind pe o uriașă distanță de 300.000 de ani-lumină! Astronomul american Roger Lynds a declarat că aceste asocieri stelare stranii sunt cele mai mari structuri observate vreodată în Univers. Totodată, el a precizat că gradul de perfecțiune geometrică a arcuirii acestora este incredibil.

În plus, ținând cont că respectivul „pod de stele” se află la aproximativ 5 miliarde de ani lumină de noi, înseamnă că ceea ce vedem noi astăzi este imaginea a ceea ce exista acolo acum 5 miliarde de ani. De aici deducem că dacă acestea sunt structuri artificiale, atunci civilizațiile care au reușit să creeze așa ceva au față de noi un avans tehnologic pe care nici măcar nu ni-l putem imagina…


Lasă un comentariu