Celebrul muzician Tom DeLonge, pasionat de extratereştri: „Toată lumea va cunoaște în curând realitatea”


Aţi auzit de Tom DeLonge? Dacă iubiţi muzica sau extratereştrii, atunci cu siguranţă că da. Dar poate exista vreo legătură între aceste domenii? În cazul lui Tom DeLonge, da. Născut în 1975, acesta este un muzician american, cântăreț, compozitor, autor, actor și regizor. El este vocalistul și chitaristul formației rock Angels & Airwaves, pe care a format-o în 2005, dar a fost mai cunoscut ca vocalist, chitarist și co-fondator al formației rock Blink 182, de la formarea sa, în 1992, şi până în 2015.

Dar, în ultimii ani, Tom DeLonge, parcă s-a preocupat mai mult în alte domenii decât de muzică. Ca, de exemplu, de extratereştri. În anul 2015, Tom Delonge a înființat Academia de Arte și Științe „To The Stars”, o organizație pentru studiul OZN-urilor și a vieții extraterestre.

Recent, Tom DeLonge a făcut o postare şocant pe Twitter, care i-a pus pe gânduri pe fani, dar şi pe cei interesaţi de domeniul acesta al paranormalului / extratereştrilor. Iată care este mesajul:

„Toată lumea va cunoaște în curând realitatea și, din păcate, nu este ceva ce trebuie luat în râs. Va fi destul de deranjant, cu niște veşti proaste, dar şi cu veşti bune, și, având în vedere acest lucru – tot ce putem face este să ne ocupăm de această realitate în mod cinstit și deschis”.

Dar oare care este această realitate cu care „ne ameninţă” Tom DeLonge?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO