Extratereştrii au creat oamenii, venind dintr-o lume extrem de îndepărtată – putem citi într-un raport FBI despre un „contact” american

  •  
  •  
  •  
  •  

În anii ’50, un bărbat american pe nume George Wellington Van Tassel a susținut că a avut contacte timp de ani de zile, față în față, cu entități umanoide. Spusele sale au atras atenţia nimeni altuia decât lui Edgar Hoover, şeful FBI.

Raportul secret FBI descrie cum, în jurul orei 2 noaptea, Van Tassel și soția lui ieșiseră cu cortul într-o zonă de lângă Landers, California – cunoscută localnicilor sub numele de Giant Rock, când s-a petrecut ceva cu adevărat uluitor. După spusele FBI-ului, Van Tassel a fost trezit din picoteală de nimeni altcineva decât o entitate extraterestră îmbrăcată într-un costum dintr-o bucată, similar cu cel purtat de piloții de vânătoare ai epocii. Entitatea l-a invitat pe Van Tassel să facă turul navei ei, care aterizase lângă Giant Rock. Van Tasssel le-a spus agenților FBI că vehiculul în chestiune era în formă de clopot și că avea un diametru de cam 10 metri. El a susținut că extratereștrii au descris obiectul ca fiind un vehicul de recunoaștere.

În ce îi privește pe extratereștrii înșiși, Van Tassel a spus că aceștia discutau exclusiv prin telepatie. Scopul lor specific pentru vizitarea Pământului: să avertizeze omenirea cu mare grijă că arsenalele atomice în continuă creștere sunt o amenințare directă și catastrofală pentru viitorul întregii vieți de pe Pământ. Dacă specia umană nu își va schimba mentalitatea, i s-a spus, lumea noastră va fi curând distrusă de noi înșine.

Stimulat de avertismentele pline de înțelepciune ale vizitatorilor lui extratereștri, Van Tassel a început să țină anual la Giant Rock conferințe pe tema farfuriilor zburătoare. La apogeul lor, la mijlocul anilor 1950, aceste conferințe au atras un public format din peste 10.000 de persoane. Dar ceea ce a atras cu adevărat atenția FBI- ului au fost afirmațiile lui Van Tassel potrivit cărora creștinismul s-ar fi născut ca urmare a unei vizite extraterestre – astronauți antici.

În cursul acestor conferinţe, Van Tassel a spus că extratereștrii veniți dintr-o lume foarte îndepărtată au înființat pe Terra o colonie formată exclusiv din bărbați, urmând ca femeile să vină cu ceea ce el a numit „vase de aprovizionare”, la o dată ulterioară. Aceasta, spune Van Tassel, se reflectă în apariția lui Adam fără o soție. Adam nu a fost un individ, ci a reprezentat o specie umană.

În cadrul acestui program de supraveghere secretă, susține Van Tassel, extratereștrii se asigură că speciei umane i se vor comunica anumite reguli și principii morale, ca parte a unui efort concertat și intenționat de a controla și a manipula. Aceleași reguli, legi și principii morale enunțate de Van Tassel nu sunt în fapt decât legendarele Zece Porunci, furnizate lui Moise pe Muntele Sinai de către ceea ce creștinii numesc Dumnezeu.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu