10 fotografii incredibile cu extratereştri! Măcar una din acestea o fi adevărată?


Extratereştrii există sau nu pe Terra? Fiinţele din spaţiul cosmic ne vizitează sau nu? Au făcut ei contact cu noi, oamenii, încă din vechime sau o fac chiar şi astăzi în secret? Un lucru este clar: odată cu extinderea mondială a Internetului, încă din anii ’90, au apărut foarte multe fotografii şi filmuleţe nu doar cu OZN-uri (posibile nave extraterestre) ci şi posibilii ocupanţi ai acestor OZN-uri, adică cu extratereştri.

Da, ştiu, multe din aceste materiale pot fi falsificate, cu ajutorul Photoshop-ului sau a altor programe, dar un expert în Photoshop ar descoperi uşor falsul. Pe de altă parte, fotografiile cu extratereştri de pe Internet ar putea fi reale, însă e posibil să se folosit măşti / păpuşi cu extratereştri.

În continuare, veţi vedea o listă cu 10 poze celebre cu extratereştri. Eu stau şi mă întreb: măcar una din aceste poze o fi reală? Sau sunt toate false? Pot constitui aceste fotografii vreo dovadă pentru a demonstra existenţa extratereştrilor sau nu?

Extraterestru 1: Italia, 1993.

Extraterestru 2: Eben, 1994.

Extraterestru 3: Quebec, Canada, 1992.

Extraterestru 4:

Extraterestru 5: Chile, 2004.

Extraterestru 6: interviu, Nevada, 1996.

Extraterestru 7:

Extraterestru 8: Missouri, 2008.

Extraterestru 9: Londra, 1999.

Extraterestru 10: Mexic, 2004.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock