Lumea devine din ce în ce mai ciudată: o creatură oribilă a fost filmată noaptea în Polonia


Tot felul de creaturi mitice locuiesc în Polonia, de la faimosul și periculosul Dragon Wawel, la terifiantul Grifonul Wloclaw. Iar una dintre cele mai populare creaturi mitice este Skarbnik – un demon sub forma unui bătrân cu barbă albă și ochi strălucitori în întuneric. Se spune că se găsește în minele de cărbune din regiunea Silezia. Potrivit legendelor, el este un fost miner căruia îi plăcea foarte mult să lucreze în subteran. Murind, i-a cerut lui Dumnezeu să-l lase să stea pentru totdeauna lângă cărbuni. Dorința i s-a împlinit și acum rătăcește prin minele de cărbune.

Acum însă, un videoclip ciudat, filmat într-o pădure din Polonia, arată o întâlnire terifiantă între un bărbat și o creatură misterioasă. Potrivit singurelor informații disponibile, incidentul a avut loc pe 11 martie 2020. Așa cum se întâmplă adesea cu astfel de întâlniri, atât locația exactă, cât și identitatea martorului sunt momentan necunoscute.

În videoclip se aud sunete deranjante, aparent emanând din adâncurile pădurii. Când persoana care înregistrează se îndreaptă spre sursă, când ajunge în sfârșit acolo, își ridică lanterna și luminează o creatură din spatele copacului.

Când a fost întrebat de un utilizator YouTube despre ce a găsit în pădure, bărbatul a răspuns că aceste „creaturi” erau cunoscute dinainte, susținând că ele provin din peșteri și mine. Martorul a continuat explicând că ele nu ar trebui să fie periculoase, dar totuși a sfătuit ca lumea să stea departe de ele. Unii au menționat că creatura din videoclip este foarte asemănătoare cu cea care apare în filmul „The Descent”, regizat în 2006 de Neil Marshall, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme horror britanice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO