Papa Ioan Paul al VI-lea ne vorbeşte despre Satana ca fiinţă reală. O fi un extraterestru avansat care a nesocotit pe Terra ordinele venite de la „Comandamentul galactic?”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Papa Ioan Paul al VI-lea, în discursul rostit la 15 noiembrie 1972, a rostit cuvintele: „Ştim că această fiinţă obscură şi supărătoare (Lucifer / Satana) există cu adevărat şi că tot mai acţionează cu ascunsă viclenie. El este duşmanul din umbră care seamănă păcate şi nenorociri în istoria omenirii… „.

Ce-a făcut rău acest Satana / Lucifer. Următoarele lucruri de la bun început:

* Descoperirea planetei ce are posibilităţi pentru a fi locuită;
* Existenţa unor băştinaşi, precum şi a unor condiţii prielnice unei colonizări spirituale, în afara celei materiale;
* Arhanghelul cel răspunzător de această operaţiune cade în păcatul trufiei, crezându-se Dumnezeu. Ca atare, îi supune la ascultare oarbă pe băştinaşi şi unei serii de experienţe, vizând accelerarea evolutiei.

La un moment dat, Lucifer anuntă intenţia sa de a nu mai asculta de ordinele venite de la „Comandamentul Galactic”. Totuşi, o parte a extratereştrilor colonizatori rămâne credincioasă celui care i-a trimis. Are loc iminenta ciocnire între oştile puterii şi cele ale răzvrătiţilor. Arhanghelul Mihail va reuşi să înfrângă oştile lui Lucifer, blocându-le într-un spaţiu cosmic bine delimitat. De atunci, Lucifer are şi un alt nume, Satana (Potrivnicul).


Lasă un comentariu