Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Statuile antice din Corsica şochează omenirea: aici s-ar afla una dintre bazele comunicării intergalactice – crede un profesor


Toată lumea ştie de statuile gigantice de pe Insula Paştelui… dar ştiaţi că artefacte asemănătoare se găsesc în Europa, pe Valea Tarovo, în Insula Corsica, pe platoul Filitosa? Statuile construite în urmă cu 4.000 ani pe Insula Corsica dau bătaie de cap arheologilor şi oamenilor de ştiinţă, care se gândesc dacă nu cumva Terra a fost vizitată încă din antichitate, de către reprezentanţii unor civilizaţii extraterestre. Poate că civilizaţii antice de oameni comunicau cu reprezentantii unor lumi mult mai dezvoltate de pe alte planete.

În urma cercetărilor, arheologii au ajuns la rezultate surprinzătoare. Dimensiunile statuilor din Corsica sunt egale cu cele ale statuilor din Insula Paştelui! Similitudinea merge până la detalii: în cazul figurilor umane, de exemplu, coincid raporturile dimensiunilor comparate ale ochilor, nasului şi gurii, apoi diferenţele dintre lungimea craniului şi a trupului, şi multe altele.

Şi, conform unor documente descoperite în Corsica, această insulă prezintă similitudini deloc întâmplătoare cu Insula Paştelui. S-a constatat că toate construcţiile au fost executate în urma unor calcule care depăşesc înţelegerea ştiinţei contemporane şi care, de fapt, nu sunt altceva decât formule de descifrare a mesajelor extratereştrilor.

Profesorul Howard Atkins-Paul, de la Earth Space Institute (Nevada), declara următoare: „Statuile din Corsica au şocat omenirea, care şi aşa îşi recunoaşte limitele, în cazul tentativelor de a explica misterul din Insula Paştelui. Este cert că pământul de la Filitosa este martorul unor incredibile colaborări între lumea noastră şi alte lumi (poate din alt timp, poate din alt spaţiu). Aici se afla una dintre bazele comunicării intergalactice, un fenomen greu de imaginat azi, când suntem departe de nivelul acelor vremuri, urmare probabil, a unor catastrofe sau mutaţii misterioase”.

 


Lasă un comentariu