Un tărâm misterios, ţinut la secret de guvernul indian: „Valea celor 7 morţi”! Se pare că locul ar fi înconjurat de forţe inexplicabile şi de o energie distructivă!

 • 438
 •  
 •  
 •  
  438
  Shares

valea celor 7 morti
Imagine: prelucrare proprie

Mai multe persoane care au vizitat un loc teribil din India (Valea celor 7 morţi) au murit în circumstanțe misterioase. Oamenii de ştiinţă au speculat că valea este înconjurată de unele forțe inexplicabile și de o energie distructivă. Dar, locația exactă a acestui loc este ținută în secret de către guvernul indian. Care este legătura dintre toate decesele misterioase și utilizarea armelor de distrugere în masă de către antici? Este posibil ca această energie distructivă să fie de origine extraterestră?

Numeroase texte religioase și dovezi geologice sugerează că mai multe părți ale lumii s-au confruntat explozii atomice distructive în vremuri imemoriale. De exemplu, textele antice indiene sunt pline de referințe la zei care au purtat războaie în cer, folosind aparatele Vimanas echipate cu arme mortale. Acestea nave spațiale extraterestre foarte avansate au fost capabile să zboare în atmosferă, dar să şi opereze sub ape.

Într-un articol pe care l-am scris în 2015 (Istoria trebuie rescrisă! O explozie nucleară a avut loc acum 12.000 de ani în India, iar dovezile sunt clare! Care civilizaţie avansată deţinea atunci bomba atomică?), arătam cum în Mahabharata, una dintre cele două epopei majore sanscrite din India antică, se face referire în mod clar la cel puţin o explozie nucleară, care ar fi avut loc în urmă cu circa 12.000 de ani!

Dar, aşa cum am spus, în India există această vale foarte ciudată care se numește „Valea celor șapte morți”. Este un loc în care doar moartea vă așteaptă… Prima relatare a acestei văi vine de la Graham Dickford, un aventurier care căuta comori, împreună cu prietenii săi, în jungla indiană. El a aflat de la localnici despre o posibilă existenţă a unui templu plin de comori, și, bineînțeles, el s-a îndreptat spre vale. Nu vom şti, probabil, niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat cu Dickford și prietenii săi în Valea celor șapte morți. Nu avem decât câteva cuvinte ale unui om aflat în delir, care a murit în curând după vizita sa în valea misterioasă.

Atunci când autoritățile britanico-indiene l-au găsit pe Dickford, el a fost dus rapid la spital. Aventurierul avea febră foarte mare şi arsuri groaznice. El spunea că prietenii lui au fost uciși în vale și se afla într-o panică totală. De fapt, comportamentul său groaznic a speriat personalul spitalului. Dickford a vorbit despre „marele foc zburător”, despre „umbre în noapte” și despre „fantome care te puteau ucide doar din privire”. Desigur, toate aceste cuvinte nu aveau niciun sens pentru medicii si asistentele medicale din spital. Dickford a murit la trei zile după ce a fost găsit, ţipând de durere şi fiind mai speriat ca oricând.

Nimeni nu s-a deranjat să investigheze acest incident mai detaliat, iar cazul a fost uitat, cel puțin câţiva ani. În 1906, Guvernul Indiei a decis să examineze locul unde Dickford a spus că ar fi ajuns. O expediție științifică a fost trimis la locul cu pricina. Această vizită a dus la moartea a doi dintre membrii grupului. Restul echipajului a fost în măsură să aducă mai multe informaţii despre valea ciudată. Cei doi bărbați au murit în circumstanțe misterioase. Din motive inexplicabile, pământul de sub ei s-a surpat şi s-au prăbuşit în gol.

Supraviețuitorii văii au mărturisit că au experimentat un sentiment ciudat de amețeală, cât timp s-au aflat acolo. Fenomenul de „foc zburător” apărea atunci când aprindeai un chibrit, atunci se auzea un tunet teribil şi flăcări înfricoşătoare de la un capăt la altul al văii. Tot locul era, de asemenea, plin de şerpi periculoşi şi otrăvitori.

În 1911, o altă expediție a fost trimisă la „Valea celor 7 morţi”. Din 7 membri, doar 2 au supravieţuit. Morţile celor 5 au fost incredibile: ei stăteau în picioare, într-o locație deschisă, atunci când, dintr-o dată, trupurile lor au să se rotească rapid, iar ei apoi au căzut morți la pământ.

Ultima expediție în vale a avut loc în 1919. Atunci s-au descoperit 17 schelete umane. De data aceasta, trei membri ai grupului au murit dintr-un motiv foarte bizar. Cei trei se aflau în picioare, râdeau şi glumeau şi, deodată, toţi trei s-au sinucis, sărind peste o stâncă. De ce!? Ce a provocat moartea în vale rămâne un lucru inexplicabil.

De aceea, ţinând cont de toate aceste lucruri, locația exactă a văii este ţinută secretă de către guvernul indian, de teama faptului că mai multe persoane ar putea avea de suferit.

Oamenii de ştiinţă au speculat că, probabil, acolo există unele gaze naturale, care sunt inflamabile şi care au un fel de efect paralizant sau acţionează asupra sistemului nervos al oamenilor. Dar, de asemenea, nu este exclusă nici ipoteza că valea este în continuare afectată de armele oribile folosite în cele mai vechi timpuri. Noi știm din scrierile vedice că arsenalul zeilor includeau arme nucleare, biologice, chimice și meteorologice.

E bine că locaţia acestei văi este ţinută la secret… pentru că astfel mulţi oameni ar fi murind încercând să se aventureze în acest ţinut blestemat.


 • 438
 •  
 •  
 •  
  438
  Shares

Lasă un comentariu