Site de secrete, stiinta si metafizica

Donald Trump este posedat de o creatură supranaturală malefică “djinn”?

1 35

Au existat mai multe momente șocante în timpul aparițiilor noului preşedinte al SUA, Donald Trump, la televiziune, momente care i-au creat acestuia un nivel ridicat de faimă controversată. El a fost privit ca un excentric și fascist și mulți se tem că el va deveni un adevărat dictator.

Dar, un predicator irakian pretinde că actualul președinte american este, de fapt, posedat de o forţă supranaturală malefică. Predicatorul crede că Donald Trump este posedat de către o entitate spirituală numită Djinn.

Predicatorul radical Mala Ali Kalak spune că el îl poate vindeca pe Donald Trump de această posesiune, având şi calităţi de vindecare a bolilor fizice. Vindecătorul, de asemenea, crede că Iraq-ul a fost invadat de o legiune de spirite rele și că Lucifer, totodată, se află printre ei. Toți membri ISIS sunt posedaţi de aceşti Djinni, care au un singur scop: a provoca distrugeri și haos.

Conform credinţei islamice, “djinn”-ii sau genii reprezintă creaturi supranaturale, care trăiesc într-o lume nevăzută, într-o altă dimensiune dincolo de a noastră.

Sursa (traducerea şi adaptarea): dailystar.co.uk

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie