O fetiţă de 9 ani a fost în paradis… acolo ea l-a văzut pe Iisus Hristos! În plus, după ce şi-a revenit la viaţă, ea s-a vindecat miraculos şi de 2 boli incurabile!


fetita in paradisO fetiţă în vărstă de 9 ani, pe nume Annabel Beam, s-a urcat într-un copac, dar, din păcate, ea a alunecat și a căzut la pământ de la 10 metri înălţime, lovindu-se la cap în timpul acestei căzături.

În timp ce se afla inconștientă, Annabel a avut parte de o experienţă incontestabilă a ceva extraordinar – o călătorie într-o altă lume, despre care ea crede că a fost vorba de paradis.

„Am văzut paradisul şi era foarte luminos; am văzut-o şi pe sora mea, Mimi, care a murit cu câţiva ani în urmă. Ştiam că se află în paradis”, a spus fetiţa. Din fericire, experiența ei din apropierea morţii a fost una de scurtă durată, pentru că fata şi-a revenit la viaţă.

Nu doar experienţa această a paradisului a fost una miraculoasă pentru fetiţă… ea a avut parte de un alt miracol. Şi anume, fetiţa s-a vindecat şi de două boli extrem de grave de care ea suferea înainte de accident şi care erau incurabile.

În plus, Annabel crede că ea l-a văzut pe Iisus ţinând în mână o fetiță. Părinţii ei cred acum că acea fetiţă pe care ea a văzut-o era sora ei nenăscută, care a murit din cauza unui avort spontan înainte ca Annabel să se fi născut. Mama ei, Christy, a scris toate aceste întâmplări în cartea „Miracole din cer”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO