Cercetătorii ruşi au rămas mască! Au descoperit în Munţii Ural nişte artefacte produse cu ajutorul nanotehnologiei, de către o civilizaţie avansată! Vechimea lor: 300.000 de ani!!


artefacte Rusia 1În Munții Ural din Rusia s-au găsit nişte obiecte care au creat uimire odată cu descoperirea lor. O mulțime de de articole şi studii au fost realizate după găsirea acestor artefacte misterioase.

Descoperite în 1991, în apropiere de malurile râurilor Kozhim şi Narada din Rusia,  aceste mici structuri se crede că au fost produsul unei civilizații antice extrem de avansate în domeniul nanotehnologiei…. acum 300.000 de ani! Căci aceasta este vârsta misterioaselor nanostructuri de sinteză, atunci când ştiinţa ne învaţă că omul modern nici măcar nu exista, ci era doar o creatură mai apropiată de maimuţă.

Obiectele au fost descoperite în timpul unei misiuni de cercetare geologică, al cărei scop era extracția aurului din Munții Ural. Cercetătorii au fost uimiţi că au găsit ceva aparent mult mai valoros. Piesele descoperite seamănă cu nişte bobine, spirale și alte componente neidentificate.

Academia Rusă de Științe au efectuat mai multe teste pe aceste obiecte misterioase, iar rezultatele au fost destul de interesante. Cercetătorii au aflat că piesele mai mari au fost făcute aproape în întregime din cupru, iar cele mai mici din tungsten și molibden. Concluzia este că ele nu sunt de origine natură, ci, în mod clar au fost produse de sinteză. Cu alte cuvinte, au fost realizate cu ajutorul unei tehnologii artificiale destul de avansate.

De cine au fost realizate? Şi mai ales cu ce scop? Au existat în istoria omenirii alte civilizaţii avansate, care au dispărut ulterior? Sau aceste artefacte au fost uitate de extratereştri care au vizitat Pământul în vechime?

artefacte Rusia 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO