Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marocanul care a fost condamnat la moarte prin “zidire” – este incredibil…

258

blankHadj Mohammed Mesfewi, numit și „ucigaşul din Marrakesh”, a fost un criminal în serie marocan, care a ucis cel puțin 36 de femei. Hadj Mohammed Mesfewi locuia pe străzile înguste din Marrakech (Maroc). Reputația lui nu era bună în comunitate, ştiindu-se despre el că a ucis una sau mai multe persoane, dar a reuşit să scape.

La începutul anilor 1900, zeci de femei au dispărut din localitatea Mesfewi. Mai târziu, în 1906, s-a descoperit că Hadj Mohammed Mesfewi a fost în spatele acestor dispariții. Mesfewi lucrat ca şi cizmar și comerciant. Având ca şi complice o femeie în vârstă de 70 de ani, pe nume Annah Rahali, el invita femeile să mănânce, le droga și apoi le ucidea în somn.

Annah a fost prinsă şi a dezvăluit toate crimele pe care Mesfewi le-a făcut de-a lungul anilor. 26 de cadavre mutilate cu un pumnal au fost găsite îngropate în magazinul lui Mesfewi, în timp ce celelalte 10 au fost descoperite sub o altă proprietate pe care o deținea. El a jefuit multe dintre victimele sale pentru a se îmbogăți.

Mesfewi a fost găsit vinovat și condamnat. Executarea sa la 2 mai 1906 trebuia să fie făcută prin răstignire, dar, pentru că diplomații străini considerau această metodă prea brutală, Mesfewi a fost zidit pe 11 iunie 1906 în Marrakech. A plâns şi a ţipat timp de 2 zile, până când şi-a dat duhul.

Această formă de pedeapsă este numită „zidire”, însemnând închiderea unei persoane într-un spaţiu închis, extrem de strâns, până când aceasta moare, din cauza înfometării sau deshidratării. Această formă de execuție este diferită faţă de îngropare, în care victima moare de obicei de asfixiere.

Orgoni Crystal