Cazuri incredibile ale unor oameni care s-au întors din morţi, chiar după ce-au fost înmormântaţi!


moarte-zombiSe spune că moartea este ultima frontieră, ultima barieră prin care trebuie sa trecem toţi, având o finalitate absolută, nimeni neputând să se reîntoarcă din nou în lumea celor vii. Aşadar, atunci când vom muri, este pentru totdeauna, căci nu există cale de întoarcere, cel puțin nu în realitate, așa cum o cunoaștem noi.

Cu toate acestea, se pare că există cazuri inexplicabile prin care unii care au murit s-au reîntors în viaţă. Multe din aceste poveşti îşi au originea în zona Caraibelor, în special în Haiti, în care există de mult timp credinţa în reanimarea cadavrelor prin magia vrăjitorilor puternici, cunoscuţi sub numele de bokor.

În 1996, o femeie în vârstă de 30 de ani, a murit de o boală gravă și a fost îngropată într-un mormânt de familie de lângă casa ei. Trei ani mai târziu, femeia „moartă” a fost găsită de un prieten de familie mergând pe jos, într-un fel de transă în apropierea satului. Femeia era mută și lipsită de orice coordonare, fiind incapabilă să se hrănească și părând să nu aibă nicio amintire despre cine era ea. Când a fost deschis mormântul, s-a constatat că acesta conținea o grămadă de pietre, acolo unde cadavrul femeii era aşezat odată. Familia a suspectat faptul că soțul ei a transformat-o într-un zombi, după ce i-a fost necredincioasă.

Un alt caz ciudat este acela al unui bărbat în vârstă de 26 de ani, cunoscut doar ca WD. Fiul unui polițist, la vârsta de 18 ani s-a căpătat cu o boală misterioasă, având febră, ochii galbeni, corpul umflat şi mirosind ca moartea. Nimeni nu a putut să-şi dea seama ce boală avea, iar familia a început să bănuiască că băiatul a fost ținta magiei negre a unui bokor. WD a murit câteva zile mai târziu și a fost îngropat. Însă, 19 luni mai târziu, tatăl lui WD şi-a recunoscut fiul pe stradă. Nu a fost clar ce s-a întâmplat în timpul celor 19 luni, dar se pare că băiatul s-a transformat în timpul acesta într-un zombi.

De asemenea, din Haiti avem cazul unei fete de 18 ani, care, de asemenea, s-a îmbolnăvit de o boală necunoscută, care i-a cauzat febră mare, diaree intensă și umflături, ucigând-o în doar câteva zile. Familia ei, de asemenea, suspecta un vrăjitor de această moarte. Fata însă s-a întors la locul natal după 13 ani (deşi a fost moartă şi înmormântată!), susţinând că a fost reanimată și luată ca sclavă a unui bokor într-un sat aflat la 150 de km nord, reușind să scape numai atunci când vrăjitorul malefic a murit.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock