Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Imagini uluitoare dintr-o rezervaţie naturală din Rusia: o căprioară este atacată şi ucisă de un vultur auriu!

260

blankO cameră de luat vederi, instalată într-o rezervaţie naturală din Rusia pentru a monitoriza tigrii siberieni, a surprins atacul mortal al unui vultur auriu asupra unei căprioare, atunci când uriaşa pasăre de pradă îşi înfinge ghearele pe spatele animalului. Societatea zoologică din Londra, care a distribuit fotografiile ziariştilor, spune că acesta este un atac rar, dar nu imposibil, realizat de vulturul auriu.

Linda Kerley, cea care se ocupă cu monitorizarea regiunii din Rusia, şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva neobişnuit atunci când cercetătorii au descoperit la faţa locului cadavrul căprioarei în zăpadă, iar în jurul său nu existau pe zăpadă urme de mari carnivori. Ca şi cum căprioară s-ar fi prăbuşit brusc pe zăpadă şi ar fi murit! Şi atunci când au vizionat conţinutul camerei de supraveghere, cercetătorii au rămas absolut uluiţi: nu le venea să creadă ochilor! O căprioară atacată de un ditamai vultur!

Vulturii aurii sunt păsări foarte mari. Lungimea totală a deschizăturii aripilor lor măsoară mai mult de 2 metri, iar ei se hrănesc în mod obişnuit cu şoareci, şepi şi animale mici. Dar, când au ocazia, nu ratează nici animalele mai mari! Este un eveniment extrem de rar surprinderea pe camera video al momentului atacului, iar pozele date publicităţii au creat senzaţie pe on-line la vremea lui (în 2013). Întregul eveniment a avut loc în Rezervaţia natură Lazovski din Rusia, pe 8 decembrie 2011.

blank

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Yahoo News

Orgoni Crystal