Marina Americană colaborează cu o rasă superioară, „Nordicii”, pentru a ne apăra de extratereştrii malefici – susţine o carte şocantă


Marina Americană (US Navy) a colaborat în trecut cu o rasă extraterestră („Nordicii”), pentru a dezvolta tehnologii care să poată fi folosite pentru a apăra planeta împotriva atacurilor extraterestre reptiliene. Aceasta afirmaţie şocantă a fost făcută de William Tompkins, un scriitor american, în cartea sa „Selected by Extraterrestrials”. După ce a lucrat pentru Marina Americană ca proiectant de aeronave în anii ’50 și ’60, Tompkins a avut acces la informații extrem de clasificate, care ar oferi suficiente dovezi ale existenței unei rase extraterestre care a oferit cunoștințe tehnologice oamenilor.

Potrivit cărții, spionii americani din Germania, din timpul celui de-al doilea război mondial, au descoperit că naziştii au primit de la extratereştrii reptilieni informații suficiente despre cum să creeze avioane antigravitaţionale, arme cu fascicule laser și multe altele. Reptilienii au oferit aceste informații pentru a putea cuceri lumea.

Extratereştrii reptilieni, conform cărții, ar ataca numeroase planete, urmărind distrugerea vieţii planetare, colonizarea şi înrobirea locuitorilor. Între timp, o altă rasă extraterestră, „Nordicii”, a lucrat cu guvernul SUA pentru a contracara planurile rivalilor lor.

Cartea şocantă a domnului Tompkins conține schițe ale unor nave spațiale pe care el le-a proiectat. Acestea includ un transportator de nave spațiale de 2,5 km lungime și un crucișător naval cu nave spațiale de 1,4 kilometri. Navele mai sus menționate au fost construite decenii mai târziu, în anii 1980, dar construcția lor efectivă a început în anii ’70, în cadrul proiectului ultrasecret „Solar Warden”.

Se pare că războaiele cu extratereştrii reptilieni au fost și sunt încă foarte scurte, iar Nordicii aveau nave și echipamente asemănătoare cu cele construite pentru Marina SUA, ei luptând pentru a ne proteja planeta.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): inquisitr.com

P.S. Despre flota spațială “top secret”, aparţinând de guvernul american şi de Armata SUA, care ar fi fost creată cu numele de cod “Solar Warden”, adică “Supraveghetorul Solar” în traducere şi care ar avea rolul de a ne apăra de invazia extratereştrilor malefici, am vorbit mai multe în cadrul acestui articol: Armata SUA ar putea deţine o flotilă cosmică secretă – “Solar Warden” – pentru a ne apăra de invazia extratereştrilor malefici

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock