Marele secret al „Nababului”, prinţul George Cantacuzino, fost prim-ministru al României! Castelul său de la Buşteni conţine simboluri care arată apartenenţa sa la marea familie reptiliano-Illuminati, conducătoarea acestei lumi!


castelul cantacuzinoRecent, am vizitat pentru a doua oară Castelul Cantacuzino din Buşteni. Ştiam mai demult istoria sa. El a fost construit pentru cel mai bogat om al vremurilor sale, prinţul George Grigore Cantacuzino „Nababul” (1832-1913), care a fost şi prim-ministrul României vreme de 4 ani.

De pe Wikipedia, aflăm că prinţul era descendent direct al domnitorului Constantin Brâncoveanu. Dar, eu cred că este o greşeală; am toată genealogiile marilor familii boiereşti din România şi n-am găsit nicăieri această informaţie. Probabil că editorii de pe Wikipedia au făcut greşeală gândindu-se că mama Nababului, Luxandra Creţulescu ar fi fost descendenta lui Iordache Creţulescu, mare vornic şi mare logofăt al Ţării Româneşti, care s-a căsătorit pe 19 mai 1700 cu Safta Brâncoveanu, fiica domnitorului Constantin Brâncoveanu. Însă, Luxandra Creţulescu făcea parte din altă ramură Creţulescu, cea a lui Pădure Creţulescu, care era frate cu bunicul lui Iordache Creţulescu. Aşadar, în Nabab nu curgea sângele lui Brâncoveanu; în schimb curgea sângele unui alt domnitor, al Moldovei, Anton Ruset, cunoscut ca „Chiriţă Dracul” şi care a domnit pe la sfârşitul secolului al XVII-lea.

Revenind la „Nabab” şi ramura familiei Cantacuzino pe care el o conducea… se pare că el a intrat în contact cu marile loji francmasonice şi oculte care s-au dezvoltat atât de mult în Europa în secolul al XIX-lea, încât George Cantacuzino preia o parte din simbolistica ocultă şi o înfăţişează în castelul său de la Buşteni. E vorba de simboluri care îi reprezintă pe dragoni, şerpi sau alte reptile, obsesia ocultiştilor şi Illuminaţilor, aşa cum puteţi vedea în unele din fotografiile de mai jos şi care apar în decoraţiunile din interiorul castelului de la Buşteni.

castelul cantacuzino 2

castelul cantacuzino 3

castelul cantacuzino 4

Pe de altă parte, familia Cantacuzino se credea ca fiind descendenta împăraţilor bizantini. Precum am mai spus şi alte dăţi, există un mare secret al marilor familii regale şi nobiliare europene: acestea au legătură cu reptilienii (dragonii / şerpii / balaurii) din vechile legende omeneşti. Nu degeaba se vorbeşte de “sângele albastru” al regilor şi prinţilor; acesta curgea prin venele reptilienilor. E posibil ca dragonii/reptilienii/balaurii din legende să fi existat cu adevărat. Un cercetător elvețian, care a studiat diverse mituri, legende și basme despre dragoni din Europa, Asia, Africa și America, au ajuns la concluzia că strămoșii noștri chiar i-au întâlnit pe dragoni, între anii 2.500-4.000 î.Hr., ei provenind de pe o planetă din jurul stelei Sirius.

E posibil însă ca aceşti dragoni extratereştri să nu fi dispărut total de pe Pământ ci să fi format (poate prin hibrizi) marile familii regale ale omenirii care au condus Pământul din vechime. Astfel, se pare că printre descendenţii de azi ai regilor, prinţilor şi marilor nobili s-ar găsi “sânge albastru” provenind de la vechii dragoni extratereştri de pe Sirius. Acesta e un mare secret păstrat cu sfinţenie în interiorul acelor familii. De aceea, căsătoriile între membrii familiilor regale sau nobiliare aveau loc doar între ei, iar acei membri care se căsătoreau cu “oameni obişnuiţi” din popor, fără “sânge albastru” au fost, de obicei, excluşi şi marginalizaţi.

Familia Cantacuzino, în afară de vechii împăraţi bizantini, a deţinut funcţii înalte în Moldova şi Ţara Românească, iar unii din membrii săi au ajuns chiar şi conducători, ca de exemplu domnitorul Valahiei, Şerban Cantacuzino.

Simbolurile dragonice/reptiliene din castelul Cantacuzino constituie o dovadă a acestei apartenenţe a Cantacuzinilor la marea familie ascunsă a reptilienilor?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO