Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Lumini bizare şi strălucitoare, obiecte necunoscute şi portaluri misterioase au fost observate noaptea deasupra unei plaje din Australia! De o cameră video HD!


lumini ciudate Australia 5Userul SkyShipsOverCashiers de pe YouTube prezintă o înregistrare video (şi nişte fotografii incredibile captate după această înregistrare) în care se pot vedea „vizitatori” ciudaţi, posibile portaluri, precum şi un spectacol incredibil de lumină, care are loc noaptea, deasupra plajei „Paradisului Suferilor” din Australia. Înregistrarea acestor secvenţe a avut loc pe 8 noiembrie 2013.

Din descrierea acestui videoclip putem citi: „Imagini de pe o cameră video de înaltă rezoluţie. Se pot observa diverse OZN-uri care plutesc deasupra plajei de lângă „Paradisul Surferilor”.

Într-adevăr, întreg videoclipul ne prezintă nişte lumini ciudate, aproape incredibile, care te lasă cu gura căscată. Aceste lumini sunt ba drepte, ba curbate! La un moment pare că se iveşte un elicopter / avion / OZN care zboară cu viteză mare deasupra mării şi apoi dispare. Luminile sunt incredibile, şi, uneori, se observă ceea ce par a fi nişte portaluri! Merită să vedeţi întreg videoclipul! Eu am făcut câteva capturi de pe acest videoclip, pe care le-am postat la finalul articolului.

Scepticii spun că ar fi vorba de luminile unor maşini care se află în apropierea plajei, dar şi o expunere proastă a camerei video. Toate bune şi frumoase… dar acele lumini stranii şi curbate de pe cer sunt tot faruri de automobile? Înţeleg că unii nu acceptă nici în ruptul capului lucrurile paranormale, dar, uneori, explicaţiile lor „ştiinţifice” devin cu adevărat ridicole.

lumini ciudate Australia 1

lumini ciudate Australia 2

lumini ciudate Australia 3

lumini ciudate Australia 4

lumini ciudate Australia 6


Lasă un comentariu