Misterul unui spectru ciudat surprins pe o cameră de securitate


Videoclipurile bizare, urmărite în special pe YouTube, şi care prezintă anomalii neobișnuite, au determinat un număr tot mai mare de oameni să creadă că acestea reprezintă dovezi ale activităților paranormale.

În videoclipul din acest articol, capturat de o cameră de securitate, se poate vedea un bizar spectru alb, care apare sub scara unei clădiri. Conform informaţiilor de pe videoclip, acesta a fost capturat întâmplător de către o cameră de supraveghere CCTV , la ora 2 dimineața. Până în prezent, foarte puține au fost dezvăluite despre originea videoclipului sau despre locația în care au fost capturate imaginile.

Deoarece locația filmului este necunoscută, nu este posibil a se specula despre ce fel de spirit ar putea fi, sau dacă este într-adevăr o fantomă. Unii observatori au sugerat că, din cauza dimensiunii anomaliei, este foarte probabil că este spiritul pierdut al unui copil, dar aceasta este doar o presupunere.

Totuşi, cei care nu cred în activităţi paranormale susțin că această înregistrare nu este altceva decât un artefact al camerei video. Unii dintre ei au sugerat că „spiritul” ar putea fi o insectă sau o pată de praf de prin clădire. Alții cred că este mai mult decât probabil ca apariția să nu fie altceva decât un truc de lumini și umbre, şi asta pentru că filmările alb-negru sunt adesea predispuse la producerea unor efecte ciudate.

Cu toate acestea, dat fiind faptul că locația în care a fost făcută imaginea nu a fost dezvăluită, este foarte dificil pentru oricine să dovedească dacă această înregistrare descrie cu adevărat o fantomă sau nu. Din păcate, deoarece informațiile necesare nu par să fie disponibile, este puțin probabil ca acest mister să fie cu adevărat rezolvat vreodată.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock