Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un OZN s-a prăbuşit în Bolivia, provocând o bubuitură imensă ce s-a auzit până la 250 de kilometri! Mii de martori l-au văzut! Forţele Aeriene Americane au furat epava şi au pus-o într-un loc secret!

  •  
  •  
  •  
  •  

OZN prabusitPe 6 mai 1978, la aproximativ 16:15, ceva s-a prăbușit într-un munte, în apropiere de El Taire, pe râul Bermejo, la granița dintre provincia boliviană Tarija și Argentina. Mii de oameni au văzut acest lucru, iar obiectul misterios a fost descris ca fiind de formă cilindrică, cu flăcări în coadă. Explozia în urma prăbuşirii a provocat o bubuitură colosală, care s-a auzit până la 250 de kilometri depărtare. Multe geamuri pe o rază de 50 de kilometri s-au spart în urma exploziei imense.

A doua zi după incident, ziarele vremii au făcut speculații asupra a ceea ce s-a prăbuşit în acel loc uitat de Dumnezeu. Explicațiile au variat de la meteoriţi, la OZN-uri și până la intrarea tardivă în atmosfera Pământului a unei capsule Apollo.

Autoritățile argentiniene au trimis 20 de poliţişti în zona respectivă, pentru a căuta epava pe partea lor de graniță. Între timp,  zeci de jurnalişti au mers în cel mai apropiat oraș mare din zonă, Aguas Blancas, pentru a intervieva martorii oculari din oraș. Și, de fapt, au existat o serie de martori care au susținut că au văzut obiectul. Cei mai mulţi dintre ei l-au descris ca fiind oval sau cilindrice, având un aspect metalic.

Armata, de asemenea, părea să fie convinsă că a fost vorba de un OZN. Caporalul Natalio Farfan Ruiz, comandantul unei unități de poliție de frontieră, lângă micul sat La Marmora (800 de locuitori), a confirmat accidentul reporterilor din Argentina spunând următoarele: „Era ora 16:30, când un obiect cilindric a făcut să se cutremure pământul. Doar imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă OZN-ul s-ar fi prăbuşit peste case!”

Polițistul Juan Hurtado a văzut şi el ce s-a întâmplat: … „Arăta ca o sticlă uriaşă de vin, care scoţea urme de fum alb. L-am văzut foarte clar, zburând direct deasupra capului meu. Eram de serviciu și discutam în acel moment cu trei ingineri, atunci când am văzut obiectul prăbuşindu-se în muntele El Taire. Impactul a fost atât de puternic încât m-a aruncat la pământ. Pământul s-a cutremurat în acel moment. „

Forţele aeriene boliviene au descoperit până la urmă epava, care se afla pe versantul sudic al muntelui El Taire. Întrucât piloții s-au găsit în imposibilitatea de a ateriza undeva în apropierea acestuia, ziarul „Clarin” din Buenos Aires a anunțat pe 14 mai 1978 că obiectul a fost găsit. Ca dovada, ei au citat șeful poliției din Tarija: „Oamenii noștri au descoperit obiectul și l-au inspectat, dar n-au primit instrucțiuni ce să facă mai departe. Este un cilindru metalic de 4 metri lungime. Nimeni nu ştie ce se află în interiorul acestuia și așteptăm sosirea unei comisii tehnice. Un expert NASA este așteptat să sosească mâine dimineață.”

Expertul NASA n-a mai sosit, în schimb au venit doi ofițeri de la Forţele Aeriene Americane, Col. Robert Simmons și Maior Ioan Heise. Potrivit unui ziar local, ofiţerii au fost instruiți să ia cu ei obiectul în Statele Unite, într-un avion Hercules C-130, care îi aștepta în capitala La Paz.

Ce s-a întâmplat ulterior cu această epavă, nimeni nu mai ştie. A fost într-adevăr o capsulă NASA Apollo sau chiar o navă extraterestră? Bineînţeles, guvernul american a păstrat tăcere şi în acest caz…

În fotografia de mai jos, puteţi observa locul de impact al OZN-ului, într-o fotografie de epocă:

OZN impact


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu