Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibil! În imaginile din acest articol, veţi vedea cum arată Apocalipsa când vine pe Pământ! Se fac teste cu noi?

  •  
  •  
  •  
  •  

cascada inghetataUn iceberg alunecă în tăcere printre oamenii care fac plajă într-o zi însorită. O mulţime de păsări ajung într-o intersecție din Milton, Pennsylvania. Dintr-o telecabină din Munţii Alpi, puteți vedea cum zăpada s-a topit de tot. Acestea sunt cele mai recente știri groaznice despre Apocalipsă? Sau este un trailer pentru cel mai recent film?

Nu, ceea ce vedeţi în acest articol (inspirat din site-ul viralnova.com) reprezintă nişte manipulări foto digitale ale designerului și artistului digital rus, Evgeni Kazantsev. Seria lui Kazantsev intitulată „Vin cataclismele!” a fost realizată pentru Compania de asigurări Gefest. În această serie, artistul creează nişte reprezentări ale dezastrelor naturale de mare amploare care ar putea avea loc pe Pământ într-o bună zi. Sunt oare întâmplătoare aceste imagini? Sau poate cei din Oculta Mondială vor să ne sugereze faptul că acest lucru se va întâmpla într-o bună zi? Ori se fac nişte teste cu noi?

Nu numai că aceste evenimente sunt posibile a se întâmpla într-o bună zi, dar unele dintre ele chiar au avut loc, într-o oarecare măsură, inclusiv furtunile de nisip din Barcelona sau canalele din Veneția care au secat. Evenimentele din viața reală nu au fost la fel de dramatice ca cele descrise de Kazantsev, dar mesajul este următorul: orice se poate întâmpla!

Furtuna de nisip din Barcelona – arată incredibil oraşul!

furtuna de nisip Barcelona

Frumoasa Veneţie a rămas fără ape!

Venetia fara ape

Iată cum ar arăta faimoşii Alpi fără zăpadă!

Alpi fara zapada

Suntem în filmul de groază „Păsările” de Hitchcock? Pentru că asta s-ar întâmpla dacă mii de păsări ar ataca un oraş…

pasarile

Gheţarul care vine în mijlocul unei plaje tropicale…

ghetar plaja

P.S. Din punctul meu de vedere, nu mi se pare că aici avem de-a face doar de un simplu contract comercial cu o companie de asigurare. Ci pur şi simplu, se testează reacţia oamenilor la vederea unor imagini cu anumite catastrofe naturale…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu