Celebra creatură Yeti – „omul zăpezilor” – a fost văzută într-o staţiune de iarnă spaniolă!


Yeti SpaniaO creatură ce seamănă foarte bine cu celebrul Yeti a fost înregistrată în localitatea Formigal din Spania. Creatura, care arată mai degrabă cu un om ce poartă un costum de Yeti, a fost observată şi surprinsă de un turist, plimbându-se printre zăpezile din populara staţiune spaniolă.

Turistul a scris pe o reţea de socializare: „În această dimineaţă, schiind împreună cu prietenii în Formigal, am dat peste această creatură. Ce naiba o fi!? Le-am spus oficialităţilor din staţiune, dar ei nu ne-au luat în serios. Sunt sigur că e ceva acolo. Ştiu ce-am văzut”.

Mai jos puteţi vedea captura de pe contul de socializare a bărbatului, în care, în afară de comentariu, se poate observa şi o imagine cu presupusul Yeti:

Yeti Twitter

Imaginea a reușit să genereze atât de multă atenție pe social media încât oficialităţile staţiunii de schi au trebuit să-i liniştească pe turişti că nu se află nimic acolo. „Am vorbit cu martorii pentru a identifica zona în care ar fi fost văzută, am cercetat-o cu atenţie, dar nu am descoperit nimic”, a declarat un purtător de cuvânt al staţiunii. „Noi credem nu există niciun motiv pentru a fi alarmaţi, aşadar securitatea vizitatorilor este garantată”.

Sursa: Sky News

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO