Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un caz şocant într-un orăşel din America: un cuplu e salvat de la moarte de o fantomă, care a avertizat de iminenţa unei explozii de gaze!


Carol Hunt şi soţul ei locuiesc într-o casă veche din mica localitate Cory, Pennsylvania (SUA). În anii ’20, casa aparţinuse unor muncitori de la căile ferate ce muriseră într-un accident feroviar. Încă din primele zile de la mutarea în casă, familia Hunt a sesizat o prezenţă misterioasă care, însă, refuza să se arate. După un timp, s-au obişnuit cu ea, căci nu făcea niciun rău.

Într-o seară de octombrie a lui 1994, Carol a văzut, cu surprindere, la capul patului, un bărbat între două vârste, purtând o salopetă murdară şi şifonată. După ce a salutat-o ducând mâna la şapcă, bărbatul i-a spus femeii: „Doamnă, fiţi atentă la gaze!”. Apoi a dispărut „M-am simţit şocată şi nedumerită. Noi n-am avut niciodată gaze în casă. Mâncarea o pregăteam la cuptorul cu microunde. Aşa că nu am luat în serios ce încerca fantoma să ne comunice”, va spune mai târziu Carol Hunt.

Avertismentul a fost repetat câteva seri la rând, fără a fi luat în seamă. Peste două săptămâni, femeia se întâlneşte din nou, de data aceasta pe coridor, cu apariţia în salopetă care, foarte agitată i-a spus: „Doamnă, vă spun pentru ultima oară, atenţie la gaze!” şi a dispărut.

„Atunci am simţit cu adevărat miros de gaze – spune d-na Hunt. Am fugit în bucătărie, unde soţul meu tocmai se pregătea să dea drumul la cuptor. Am strigat disperată: ‘Nu-l deschide! Sunt gaze în casă!’, după care am fugit spre pivniţă”. Pivniţa era invadată de gaze iar soţii Hunt au părăsit în mare grabă casa. Ce se întâmplase? O conductă de gaze se fisurase în apropiere şi gazele se infiltraseră în pivniţa casei. Dacă d-na Hunt nu l-ar fi oprit la timp pe soţul ei să aprindă cuptorul, s-ar fi produs o puternică deflagraţie.


Lasă un comentariu