Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Anul 2021 e anul dezvăluirilor supranaturale? Lumini ciudate au fost observate pe cerul Floridei, ele fiind produse de un obiect ceresc ascuns


Anul 2021 începe „în forţă” cu evenimente pe scena internaţională şi cu o agitaţie atât de mare, încât pare să fie un an decisiv. Dar, nu numai scena mondială e agitată, ci şi cea a „paranormalului”, care parcă doreşte şi ea să se dezvăluie mai repede ca niciodată.

Astfel, de exemplu, pe 2 ianuarie 2021 un locuitor din Pembroke Pine (Florida / SUA) a observat lumini ciudate pe cer, printre nori, într-o noapte. Martorul a filmat tot fenomenul, dar, în timpul filmării fenomenului, luminile și-au schimbat culoarea și forma.

Prima idee care ne vine în minte ar fi aceea că fenomenul de pe cer a fost ceva natural, gen auroră polară. Aurora polară este un fenomen optic ce constă într-o strălucire intensă observată pe cerul nocturn în regiunile din proximitatea zonelor polare, ca rezultat al impactului particulelor de vânt solar în câmpul magnetic terestru. Dar, după revederea imaginilor, se constată că aceste lumini au fost cauzate de un dispozitiv dreptunghiular misterios, care stă ascuns.

Imaginea de mai jos arată un dispozitiv dreptunghiular ascuns, aflat sub o astfel de lumină verde.

Filmarea o puteţi vedea pe YouTube AICI.


Lasă un comentariu