Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Din misterul dispariţiei unui mare miliardar chinez, fondatorul platformei Alibaba

3753

blankUnul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, miliardarul chinez Jack Ma (fondatorul platformei Alibaba, rivalul lui Amazon) nu a mai fost văzut de nimeni de peste 2 luni. Cu o avere de aproape 40 de miliarde de dolari, se pare că Jack Ma ar fi intrat în conflict cu guvernul chinez.

Jack Ma era jurat la o emisiune chinezească “Africa’s Business Heroes”, în care cel mai bun antreprenor african era premiat cu 1,5 milioane de dolari. El nu a mai apărut din noiembrie 2020 la acea emisiune. Jack Ma a fost şters de pe pagina de Internet a emisiunii şi nici nu a fost inclus în videoclipurile de promovare.

Jack Ma a criticat public autorităţile din China, făcându-le responsabile pentru eşecul listării la bursă a grupului de companii a miliardarului chinez – Grupul Ant. Cotidianul american “Wall Street Journal” scria în noiembrie 2020 că chiar fostul preşedintele chinez Xi Jinping ar fi oprit listarea la bursă a companiilor miliardarului chinez.

Unde a dispărut miliardarul chinez? Nu se ştie exact, dar bănuielile se pot îndrepta înspre un singur loc: Partidul Comunist Chinez. Cei din fruntea partidului au un “renume” în a-i duce la tăcere pe cei care nu respectă “linia partidului” şi care vor să fie dependenţi de comunismul chinez.

Orgoni Crystal