China ar putea ataca Taiwan-ul în septembrie / octombrie 2022 – avertiza cotidianul „Taipei Times” în martie 2022


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Referitor la actualele tensiuni dintre Taiwan şi China, ca urmare a vizitei în Taiwan a şefului Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, există un articol din 17 martie 2022 de pe site-ul taipeitimes.com, în care se vorbeşte despre iminenţa unui atac militar al Chinei asupra Taiwanului în toamna lui 2022, mai precis în lunile septembrie sau octombrie. Predicţia a fost făcută de către disidentul rus în exil Vladimir Osechkin, care citează documente ale serviciilor secrete de informații rusești.

Astfel, se pare că Xi Jinping (liderul comunist chinez) se gândeşte să preia Taiwanul în toamnă; are nevoie de propria sa mică victorie pentru a fi reales pentru un al treilea mandat (în luna noiembrie 2022) – acolo lupta în interiorul elitei este colosală.

Încă ceva: pentru o invazie a insulei chineze, participarea forțelor navale este crucială. De aceea, reușita operațiunii depinde de condițiile atmosferice din Strâmtoarea Taiwan (Formosa). Însă, zona este cunoscută pentru furtunile care fac ravagii în cea mai mare parte a anului și care ar perturba vizibilitatea, radarele. comunicațiile, operațiunile de sprijin din aer. Însă, există o fereastră de două luni în condițiile sunt prielnice unei invazii: lunile septembrie și octombrie.

Acum, să vedem ce-o să se întâmple în septembrie şi octombrie 2022. Să sperăm că nu va începe niciun alt război…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock