Doi utilizatori de pe Internet au previzionat moartea reginei Elisabeta a II-a în anul 2022. Cum au reuşit!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Seara aceasta, 8 septembrie 2022, toată lumea e înmărmurită după ce s-a anunţat moartea reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. E adevărat, era foarte bătrână, având 96 de ani. Dar totuşi, nimeni nu se aştepta ca ea să moară în momentul acesta. Sau aproape nimeni. Pentru că există persoane care au prevestit acest moment tragic, de vă vine să credeţi sau nu.

Pe 17 august 2022, am scris acest articol – Când va muri regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a? Un utilizator TikTok pretinde că ştie răspunsul… – în care relatam povestea unui aşa-zis „călător în timp” – @timetraveller_2082 – care susţinea că știe când regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, va muri: la sfârşitul anului 2022, mai precis pe 4 octombrie 2022. În videoclipul de pe TikTok, el a scris: „Sunt un călător în timp real. (…) Regina Elisabeta va muri pe 4 octombrie 2022″. Aşadar, a greşit cu 26 de zile data morţii reginei, dar, chiar şi aşa, predicţia morţii reginei la o dată apropiată este extraordinară.

Spuneam tot în articolul din 17 august 2022 următoarele: „Vestea morţii în anul 2022 a reginei Elisabeta vine după ce o femeie a prezis cu exactitate 10 evenimente majore din 2022 și a fost comparată cu faimoasa mistică Baba Vanga; acea femeie crede că regina va muri anul acesta (2022)”. Despre ce femeie e vorba? De Hannah Carroll, de 19 ani, care la începutul anului a scris 28 de predicţii despre anul 2022, dintre care una din aceste predicţii era următoarea: „Regina Elisabeta va muri în anul 2022” (vezi articolul – Woman Who Has Correctly Predicted Major Pop Culture Events Of 2022 Makes Thousands Doing Personal Readings / indiatimes.com).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO