Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dacă Consiliului Mayaş Itza nu i se va permite o ceremonie la piramidele de la Chichen Itza pe 21 decembrie 2012, va veni Apocalipsa pe Pământ

132

blankConsiliul Mayaş Itza (The Itza Mayan Council) a confirmat faptul că încă două codice mayaşe au fost adăugate moştenirii culturale a lumii, anunţă site-ul In5d.com. Consiliul a studiat aceste codice de 10 ani, iar pentru a le demonstra autenticitatea, ele au fost datate cu carbon radioactiv în jurul anilor 1300 şi autentificate de două universităţi diferite. Unul din codice se numeşte Windcall Codex şi are 13 pagini. Pe prima pagină a codexului, sunt prezentaţi cinci mayaşi realizând o ceremonie, prin care sunt ţinute cinci cranii de cristal. Cristalele apar în întreg codexul, până în ultima pagină, acolo unde apare o transformare în Chichen Itza.

Conform lui Hunbatz Men, seniorul mayaşilor, aceste codice au fost descoperite într-un muzeu din Los Angeles. Hunbatz l-a rugat pe Drunvalo Melchizedek, profesor de spiritualitate în cultura mayaşă, să obţină codicele originale de la muzeu, dar a fost refuzat datorită noilor legi ale muzeelor. Totuşi, cu această ocazie, directorul muzeului l-a informat pe Melchizedek că în subsolul instituţiei se află peste 1.000 de codice originale, neexploarate încă, şi care aparţin colecţiei lui Randolph Hurst, din anii 1920. S-a obţinut acordul ca 75.000 de pagini din cele 1.000 de codice să fie fotografiate şi analizate de experţii mayaşi.

În general se crede că toate calendarele mayaşe au fost folosite pentru a înregistra ciclurile de timp. Drunvalo spune că ciclul mayaş actual chiar se termină pe 21 decembrie 2012, atunci când apare alinierea galactică. Totuşi, aceasta nu înseamnă că profeţiile mayaşe vor avea loc chiar pe data de 21 decembrie 2012; un alt senior al mayaşilor spune că “există o perioadă de timp în care profeţiile mayaşe pot fi împlinite, şi aceasta se întinde din octombrie 2007 până în decembrie 2015.”

Ce este mai uimitor e faptul că guvernul mexican nu va permite Consiliului Itza o ceremonie pe 21 decembrie 2012 la piramidele de la Chichen Itza. Din punct de vedere al mayaşilor, dacă ei nu fac aceste ceremonii, acest lucru va însemna sfârşitul vieţii planetei.

Orgoni Crystal