Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

NASA ne spune adevărul gol-goluţ despre planeta Nibiru

  •  
  •  
  •  
  •  

blankRevenim iarăşi la subiectul Nibiru, planeta misterioasă care ar devasta Pământul odată la 3.600 de ani. Pe acest site am prezentat articole care susţin existenţa ei (https://www.lovendal.ro/wp52/pe-bancnota-de-10-franci-elvetieni-apare-planeta-nibiru-o-descoperire-secreta-a-marelui-matematician-euler/, https://www.lovendal.ro/wp52/observatorul-astronomic-din-hawaii-a-surprins-pe-camera-video-planeta-nibiru-iata-doi-sori/ etc.) dar şi articole care neagă existenţa sa (https://www.lovendal.ro/wp52/sitchin-farsorul-mileniului-3-partea-1-cum-a-innebunit-lumea-cu-planeta-nibiru/, https://www.lovendal.ro/wp52/nibiru-sus-nibiru-jos-sa-terminam-cu-prostiile-nu-exista-nici-nibiru-nici-anunnaki-nici-2012/ etc.), lăsându-vă pe voi să analizaţi şi să decideţi dacă legenda despre Nibiru este una adevărată sau nu.

Punctul de vedere oficial se cunoaşte foarte bine: nu există Nibiru! În videoclipul de mai jos de circa 4 minute (tradus în exclusivitate de mine pentru acest site) aflăm şi punctul de vedere oficial al NASA, care mie mi se pare logic şi de bun simţ, mai puţin ultima parte. David Morrison, specialist NASA ne vorbeşte despre trei argumente principale împotriva existenţei lui Nibiru:

1) Nibiru nu poate fi văzut pe cerul liber! Dacă această planetă ar provoca apocalipsa de pe 21 decembrie 2012, atunci ea ar trebui deja să fie extrem de vizibilă pe cerul nopţii (chiar şi al zilei). Ea nu poate fi observată, aşa că e inutil să vorbim de existenţa unei planete apropiate de Pământ, care să n-o putem vedea.

2) Nibiru ar fi schimbat orbita Pământului. Un alt argument adus de domnul Morrison ar fi acela că dacă Nibiru ar fi real
şi ar fi o planetă masivă, atunci ar perturba deja orbitele lui Marte şi ale Pământului. Dar astronomii măsoară orbitele celor două planete precis şi frecvent şi nu s-a semnalat nicio schimbare.

3) Nibiru n-a produs nicio pagubă în interiorul sistemului solar în ultimul milion de ani. Adepţii teoriei Nibiru susţin că această planetă ar avea o orbită de 3.600 de ani, ceea ce înseamnă că, dacă Nibiru s-ar fi manifestat şi în trecut, gravitaţia sa ar fi dat peste cap planetele interioare: Pământul, Venus, Marte, şi, probabil că ar fi distrus complet şi Luna. În schimb, în interiorul sistemul solar se observă orbite stabile, ceea ce înseamnă că nicio planetă străină şi niciun alt obiect masiv nu a traversat sistemul solar în cel puţin 1 milion de ani.

Domnul Morrison mai spune că Nibiru nu poate fi o stea pitică brună (invizibilă ochiului uman) întrucât efectele sale asupra orbitei Pământului ar fi fost şi mai devastatoare faţă de efectele unei planete străine şi, dacă ar existat, ar fi fost descoperită de decenii întregi de astronomi. Totuşi, la finalul acestui videoclip, domnul de la NASA face o afirmaţie cu care nu pot să fi deloc de acord: „Planeta X nu e reală.” Aşa cum am spus şi într-un articol din septembrie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/planeta-x-si-steaua-mortii-au-fost-descoperite-inca-de-acum-30-de-ani-iar-noua-ni-s-a-ascuns-acest-lucru/), eu cred că planeta X e una reală (am adus şi dovezi în acest sens), dar că nu are legătură cu mitul Nibiru.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu