Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Genialul Tesla, în timpul unui experiment, s-a trezit în afara timpului, putând vedea concomitent prezentul, trecutul şi viitorul


În 1895, în timp ce făcea nişte cercetări cu transformatorul său, Nikola Tesla a avut primele indicii despre faptul că timpul şi spaţiul poate fi influenţat prin folosirea câmpurilor rotative magnetice de mare putere. O parte din aceste revelaţii au ieşit din experimentele sale făcute asupra frecvenţelor radio şi transmisia energiei electrice prin atmosferă. Această simplă descoperire a lui Tesla va sta, mulţi ani mai târziu, la baza infamului experiment Philadelphia şi proiectului de călătorie în timp de la Montauk.

Dar chiar înainte ca aceste super secrete proiecte militare să ia fiinţă, Tesla făcuse nişte descoperiri fascinante asupra naturii timpului şi a realelor posibilităţi de a călători în timp. Cu aceste experimente în electricitatea de înalt voltaj şi în câmpuri magnetice, Tesla descoperise că timpul şi spaţiul pot fi străpunse sau îndoite prin plasarea cuiva în acest câmp din afara timpului şi spaţiului, acesta fiind capabil să observe trecutul/prezentul şi infinitele posibilităţi ale viitorului. Dar prin monumentala sa descoperire, Tesla a şi înţeles, pe propria-i piele, marele pericol inerent călătoriei în timp şi spaţiu.

Confirmarea lui Tesla în privinţa timpului a fost în martie 1895. Un reporter de la New York Herald a scris că în 13 martie a dat peste inventator într-o mică cafenea, arătând şocat după ce fusese expus la 3,5 milioane de volţi. „Mi-e teamă, spuse Tesla, că nu voi fi o companie plăcută în seara aceasta. Adevărul e că era cât pe ce să mor astăzi. Scânteia a sărit la patru metri înălţime şi m-a lovit aici, în umărul drept. Dacă asistentul meu nu ar fi oprit pe loc curentul, mi-aş fi văzut sfârşitul.”

Tesla în contact cu încărcătura electromagnetică rezonantă s-a trezit în afara timpului. A mărturisit că a putut să vadă dintr-o dată şi în acelaşi timp prezentul, trecutul şi viitorul. Dar a fost paralizat în interiorul câmpului electromagnetic, în imposibilitatea de a se mişca. Asistentul său, întrerupând curentul, a reuşit să-l salveze pe Tesla înainte ca vătămările să fie permanente.

Din cauza acestui incident, Tesla a început să teoretizeze puterea de a îndoi timpul şi spaţiul a magnetismului şi a electricităţii sau să le schimbe măcar. De asemenea, a înţeles modalitatea prin care omul poate să controleze această putere.


Lasă un comentariu