Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Din ce în ce mai mulţi vulcani din întreaga lume au început să erupă în ultima perioadă… Se apropie de noi un corp ceresc masiv?

315

blankÎn ultima vreme se constată, îngrijorător, o intensificare fără precedent a erupţiilor vulcanice din întreaga lume. Puteţi vedea pe site-ul volcanodiscovery.com care sunt vulcanii care au erup la ora actuală în lume: Stromboli (Italia), Ol Doinyo Lengai (Tanzania), Erta Ale (Etiopia), Nyiragongo (Rep.Dem.Congo), Karangetang (Indonezia), Dukono (Indonezia), Lokon-Empung (Indonezia), Soputan (Indonezia), Semeru (Indonezia), Batu Tara (Indonezia), Santa María / Santiaguito (Guatemala), Fuego (Guatemala), Villarrica (Chile/Argentina), Reventador (Ecuador), Erebus (Antarctica), Kilauea (Hawaii), Ulawun (Papua Noua Guinee), Manam (Papua Noua Guinee), Yasur (Vanuatu), Ambrym (Vanuatu), Shiveluch (Kamchatka – Rusia), Kliuchevskoi (Kamchatka – Rusia), Bezymianny (Kamchatka – Rusia), Kizimen (Kamchatka – Rusia), Karymsky (Kamchatka – Rusia), Sakurajima (Japonia). Aşadar, numai puţin de 25 de vulcani care erup în prezent… dar mai sunt zeci de vulcani care se află în pericol de a erupe sau au o activitate vulcanică moderată.

Citez de pe acelaşi site câteva ştiri legate de erupţiile vulcanice din zilele acestea:
* Vulcanul Fuego erupe puternic, producând scurgeri piroclastice impresionante şi periculoase, cenuşa ajungând până la 7,2 km altitudine, ceea ce a dus la evacuarea forţată a 33.000 de oameni.
* Explozii de cenuşă au continuat la vulcanul Popocatépetl din Mexic. Emisiile apar la fiecare 2-3 ore. Imaginile de pe satelit arată că există o puternică producţie de SO2 din vulcan. Noaptea, strălucirea din crater este încă vizibilă, acest lucru arâtând faptul că domul lavei continuă să crească uşor.
* Vulcanul San Cristobal a avut o explozie moderată în dupa-amiaza zilei de 11 septembrie, activitatea seismică rămânând ridicată.
* Vulcanul Santiaguito a avut o explozie pe 12 septembrie, cu un nor de cenuşă ce a avut 700 de metri înălţime.

Îmi pun şi eu întrebarea: de ce activitatea vulcanilor s-a intensificat atât de mult în ultima vreme? Se apropie de noi un corp ceresc masiv şi necunoscut, care activează mai puternic, decât de obicei, interiorul scoarţei terestre?

Orgoni Crystal