Site de secrete, stiinta si metafizica

Cum va arăta lumea viitorului apropiat? Vom avea holograme şi vom trăi sub apele oceanelor

22 15

Se pare că există deja un vehicul în lume – inventatorul are un prototip – care funcţionează cu nimic altceva decât energia electromagnetică. De asemenea, este gata pentru implementare un sistem ce va face ca panourile solare să fie de o mie de ori mai puternice cu adăugirea faptului că ele nu vor strânge doar energie, ci o vor şi depozita.

Sunt calculatoare acum în lucru care vor crea imagini holografice atât de reale pentru oameni încât aceştia vor avea impresia că se află în mijlocul lor. În decursul a zece ani… vor fi camere holografice care vor crea o atmosferă senzorială în jurul vostru, astfel încât veţi putea produce toate scenele pe care le doriţi şi să păşiţi în mijlocul lor ca şi într-un film „pe viu”. Veţi fi surprinşi cât de repede se vor întâmpla toate acestea.

În viitorul apropiat, se va construi un calculator care va funcţiona în baza unei matrici de cristal. Din cauza aceasta, va lucra într-un alt sistem decât cel binar, cel în care se foloseşte lumina. Va fi capabil să ia fiecare bucată de informaţie care este conţinută de fiecare rază de lumină în parte.

Veţi găsi, de asemenea, un metal care este o combinaţie de diferite metale. Va fi mai puternic decât oţelul, la fel de necoroziv precum aurul şi la fel de uşor precum plasticul. Acesta va fi folosit la construirea navelor de zbor care pot să îndure orice presiune subacvatică şi orice temperatură.

În viitorul foarte apropiat veţi găsi oraşe construite sub apele oceanelor. Unul dintre motivele pentru acest fapt este că veţi avea capacitatea de a trăi atât pe suprafaţa pământului, cât şi sub aceasta în oceane sau în oraşe zburătoare-deasupra planetei.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie