Pe 3 noiembrie 2015, „steaua din Bethleem” apare din nou pe cer! Ce mare eveniment profeţeşte ea?

  •  
  •  
  •  
  •  

steaua din Bethleem din nouÎn vara aceasta, am scris un articol (Pe 30 iunie 2015, la orizont se vede “steaua din Bethleem”, un eveniment rar ce a mai avut loc acum 2.000 de ani!) despre un fenomen astronomic rar, şi anume faptul că planetele Venus și Jupiter apar pe cer la doar o treime de grad distanţă. Adică la mai puţin de diametrul Lunii pline. Revista “Sky & Telescope” sugerează faptul că o conjuncție rară similară între Venus și Jupiter ar fi putut constitui ceea ce astăzi este numită “Steaua din Betleem” din anii 3-2 î.Hr., cea care a anunţat naşterea lui Iisus.

Se pare că „steaua din Bethleem” revine încă o dată anul acesta, pe 3 noiembrie 2015, atunci când va avea loc o convergenţă pe cerul Terrei a trei planete: Venus, Jupiter şi Marte. Iar acest eveniment astronomic vine după ce pe 8 octombrie 2015 a mai avut loc un alt fenomen interesant, nu foarte des întâlnit, şi anume „Luna sângerie”. Pe 3 noiembrie, Venus şi Jupiter vor trece la 1,1 grade distanţă între ele; în acelaşi timp, stelele strălucitoare Regulus şi Procion vor forma şi ele o linie cu aceste planete.

Există şi cercetători care au stabilit naşterea lui Iisus în anul 6 î.Hr. (pe 17 aprilie), pentru ca atunci a avut loc o conjuncţie asemănătoare, „steaua din Bethleem” nefiind altceva decât acest eveniment astronomic. Aşadar, şi pe 3 noiembrie 2015 ar trebui să aibă loc un eveniment major pentru omenire. Dar oare ce?

Într-un articol pe care l-am publicat pe 2 august 2015 (“Steaua Morţii” a apărut deasupra Acceleratorului de particule CERN de la Geneva! O mare conspiraţie în care ar fi implicată şi CIA! Nu ştiu ce să cred…) arătam o teorie a conspiraţiei conform căreia conjucţia Venus-Jupiter de pe 30 iunie 2015 nu ar fi existat niciodată ca eveniment astronomic, totul nefiind decât o acoperire a „Stelei Morţii” care a apărut deasupra Acceleratorului de Particule de la Geneva.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu