Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pe 3 noiembrie 2015, “steaua din Bethleem” apare din nou pe cer! Ce mare eveniment profeţeşte ea?

164

steaua din Bethleem din nouÎn vara aceasta, am scris un articol (Pe 30 iunie 2015, la orizont se vede “steaua din Bethleem”, un eveniment rar ce a mai avut loc acum 2.000 de ani!) despre un fenomen astronomic rar, şi anume faptul că planetele Venus și Jupiter apar pe cer la doar o treime de grad distanţă. Adică la mai puţin de diametrul Lunii pline. Revista “Sky & Telescope” sugerează faptul că o conjuncție rară similară între Venus și Jupiter ar fi putut constitui ceea ce astăzi este numită “Steaua din Betleem” din anii 3-2 î.Hr., cea care a anunţat naşterea lui Iisus.

Se pare că “steaua din Bethleem” revine încă o dată anul acesta, pe 3 noiembrie 2015, atunci când va avea loc o convergenţă pe cerul Terrei a trei planete: Venus, Jupiter şi Marte. Iar acest eveniment astronomic vine după ce pe 8 octombrie 2015 a mai avut loc un alt fenomen interesant, nu foarte des întâlnit, şi anume “Luna sângerie”. Pe 3 noiembrie, Venus şi Jupiter vor trece la 1,1 grade distanţă între ele; în acelaşi timp, stelele strălucitoare Regulus şi Procion vor forma şi ele o linie cu aceste planete.

Există şi cercetători care au stabilit naşterea lui Iisus în anul 6 î.Hr. (pe 17 aprilie), pentru ca atunci a avut loc o conjuncţie asemănătoare, “steaua din Bethleem” nefiind altceva decât acest eveniment astronomic. Aşadar, şi pe 3 noiembrie 2015 ar trebui să aibă loc un eveniment major pentru omenire. Dar oare ce?

Într-un articol pe care l-am publicat pe 2 august 2015 (“Steaua Morţii” a apărut deasupra Acceleratorului de particule CERN de la Geneva! O mare conspiraţie în care ar fi implicată şi CIA! Nu ştiu ce să cred…) arătam o teorie a conspiraţiei conform căreia conjucţia Venus-Jupiter de pe 30 iunie 2015 nu ar fi existat niciodată ca eveniment astronomic, totul nefiind decât o acoperire a “Stelei Morţii” care a apărut deasupra Acceleratorului de Particule de la Geneva.

Orgoni Crystal