Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu Microsoft World Wide Telescope se poate vedea „Steaua Morţii”, având o imensă coadă asemănătoare cu cea a unui dragon

  •  
  •  
  •  
  •  

Când spun „Steaua Morţii”, mulţi se vor gândi la staţia spaţială din seria de filme „Războiul stelelor” („Star Wars”), ce poate fi folosită ca pe o super-armă pentru distrugerea unei planete cu o singură rază energetică. Ea a apărut pentru prima oară în „Războiul stelelor IV: O nouă speranţă” (1977).  De ce au dat producătorii seriei „Războiului stelelor”, numele de „Steaua Morţii”, ştiind că acest nume (alături de „Steaua Neagră”) a fost folosit din vechime pentru a desemna o stea-companion a Soarelui nostru sau o planetă, care ar avea un rol important în evoluţia planetei noastre? Eu cred din nou că Hollywood-ul doreşte să ne transmită subliminal nişte mesaje puternice, pe care noi trebuie să ne obişnuim cu ele.

Dar, revenind la subiectul acestui articol. Mai jos, am preluat un mic videoclip (de aproape 6 minute) al unui user, l-am tradus pentru voi şi, de aceea, vă invit să-l vizionaţi. Userul respectiv, folosindu-se de programul Microsoft World Wide Telescope (un soft pentru vizualizarea stelelor de pe cer), susţine că în modul de vizualizare în infraroşu a programului a observat o stea imensă, cu o coadă asemănătoare cu cea a unui dragon, această caracteristică aparţinând încă din vechime „Stelei Morţii”. Acest obiect imens se observă pe Microsoft World Wide Telescope, deci nu e un trucaj. Acum, întrebarea care se pune e următoarea: aparţine acest obiect ceresc imens sistemului nostru solar sau face parte din alte sisteme solare sau galaxii? Userul demonstrează în videoclipul de mai jos că „Steaua Morţii” se află în sistemul nostru solar sau în apropierea sa, din moment ce se situează pe acelaşi plan cu celelalte planete: Mercur, Venus, Marte, Saturn, Neptun sau Jupiter.

Ca de obicei, aştept opinii pertinente la acest videoclip.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu