Cu Microsoft World Wide Telescope se poate vedea „Steaua Morţii”, având o imensă coadă asemănătoare cu cea a unui dragon


Când spun „Steaua Morţii”, mulţi se vor gândi la staţia spaţială din seria de filme „Războiul stelelor” („Star Wars”), ce poate fi folosită ca pe o super-armă pentru distrugerea unei planete cu o singură rază energetică. Ea a apărut pentru prima oară în „Războiul stelelor IV: O nouă speranţă” (1977).  De ce au dat producătorii seriei „Războiului stelelor”, numele de „Steaua Morţii”, ştiind că acest nume (alături de „Steaua Neagră”) a fost folosit din vechime pentru a desemna o stea-companion a Soarelui nostru sau o planetă, care ar avea un rol important în evoluţia planetei noastre? Eu cred din nou că Hollywood-ul doreşte să ne transmită subliminal nişte mesaje puternice, pe care noi trebuie să ne obişnuim cu ele.

Dar, revenind la subiectul acestui articol. Mai jos, am preluat un mic videoclip (de aproape 6 minute) al unui user, l-am tradus pentru voi şi, de aceea, vă invit să-l vizionaţi. Userul respectiv, folosindu-se de programul Microsoft World Wide Telescope (un soft pentru vizualizarea stelelor de pe cer), susţine că în modul de vizualizare în infraroşu a programului a observat o stea imensă, cu o coadă asemănătoare cu cea a unui dragon, această caracteristică aparţinând încă din vechime „Stelei Morţii”. Acest obiect imens se observă pe Microsoft World Wide Telescope, deci nu e un trucaj. Acum, întrebarea care se pune e următoarea: aparţine acest obiect ceresc imens sistemului nostru solar sau face parte din alte sisteme solare sau galaxii? Userul demonstrează în videoclipul de mai jos că „Steaua Morţii” se află în sistemul nostru solar sau în apropierea sa, din moment ce se situează pe acelaşi plan cu celelalte planete: Mercur, Venus, Marte, Saturn, Neptun sau Jupiter.

Ca de obicei, aştept opinii pertinente la acest videoclip.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock