Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Semnalul “Uau” – semnalul radio inteligent trimis de extratereştri aflaţi într-o navă spaţială aflată la 220 de milioane ani-lumină faţă de Pământ

181

semnalul uauÎn anul 1977, la Universitatea de Stat Ohio, radiotelescopul Big Ear a recepţionat un semnal neobişnuit. Big Ear folosea numere şi litere pentru a determina puterea semnalului, “0” însemnând zgomot zero, iar “Z” un semnal radio puternic. Un astronom, pe nume dr. Jerry R. Ehman, studiind datele telescopului, a fost şocat atunci când şi-a dat seama că semnalul radio notat ca “6EQUJ5” venea dintr-o zonă din spaţiu cosmic, ce era aparent goală. Ehman a fost atât de şocat, încât a încercuit semnalul pe foaia de hârtie şi a scris “WOW” (adică “UAU” în traducere).

Transmisia a durat 37 de secunde şi a provenit din constelaţia Săgetătorului. Şi mai interesant e faptul că cea mai apropiată stea din acea direcţie se află la o distanţă de 220 de milioane ani-lumină faţă de Pământ. Şi mai interesant e faptul că semnalul avea caracteristicile unei transmisii interstelare.

Unii au încercat să explice acest semnal, afirmând că acesta ar avea origini pământeşti, dar este improbabil, întrucât semnalul se afla într-o frecvenţă nefolosită niciodată pe Pământ. Întrucât în zona de unde provenea semnalul nu se afla nimic decât spaţiu liber, concluzia a fost că el a fost trimis de extratereştri aflaţi pe o navă spaţială!

Orgoni Crystal