Teorie ştiinţifică şocantă: Universul nostru a fost creat într-un laborator de o „civilizaţie extraterestră superioară”!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Într-un articol publicat în revista Scientific American”, Avi Loeb, şeful Departamentului de astronomie de la Universitatea Harvard, prezintă teoria conform căreia o civilizaţie cu tehnologie cuantică gravitaţională avansată a reuşit să se ridice la rangul de civilizaţie de clasă A şi să creeze Universul nostru. Aşadar, Universul nostru ar fi fost creat într-un laborator.

Noi, oamenii, suntem o civilizaţie tehnologică de nivel scăzut, clasificată în clasa C la scară cosmică, deoarece nu suntem în stare să recreăm nici măcar condiţiile de locuit ale planetei noastre când Soarele va muri. Pe când, o civilizaţie de clasă A are capacitatea tehnologică de a recrea condiţiile cosmice care stau la originea existenţei sale şi, prin urmare, de a crea în laborator un Univers, ca întreg.

Până la urmă, şi oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că acest Univers este creaţia unui Dumnezeu, adică a unei Entităţi Extraterestre superioare?


Lasă un comentariu