Un satelit canadian a filmat o piramidă gigantică situată pe asteroidul 101955 Bennu! NASA cheltuie 1 miliard de dolari pentru a ajunge pe acest asteroid! Peste tot apar simboluri şi zei egipteni!


piramida pe asteroidPe YouTube am găsit un videoclip foarte interesant în care se arată prezenţa unei structuri misterioase (posibil piramidă!) pe un asteroid, ce poartă numele de 1999RQ36! Această filmare spectaculoasă a fost realizată de satelitul canadian NEOSSat. Înainte de a analiza videoclipul, am făcut o mică documentare privind NEOSSat şi 1999RQ36.

NEOSSat, aşa cum ne spune şi Wikipedia, este un microsatelit canadian, lansat de Agenţia Spaţială Canadiană în 2013, şi care foloseşte un telescop Maksutov cu o apertură de 15 cm. Misiunea sa principală este aceea de a căuta şi a urmări asteroizii din apropierea Pământului, situaţi între orbita Pământului şi cea a Soarelui. NEOSSat a fost lansat pe 25 februarie 2013 de la Centrul Spaţial Satish Dhawan din India, împreună cu alţi sateliţi. Despre această lansare a vorbit şi un comunicat NASA din 25 februarie 2013 (vezi ştirea de pe nasa.gov).

Asteroidul 1999RQ36 sau 101955 Bennu (cum apare pe Wikipedia) este un asteroid ce a fost descoperit în anul 1999, ce are un diametru de circa 500 de metri şi care este situat la o distanţă medie faţă de Pământ de circa 160 de milioane de kilometri. Se preconizează că acest asteroid s-ar putea prăbuşi pe Pământ undeva între anii 2169 şi 2199, deşi sansele sunt foarte mici.

Interesant e faptul că, după descoperirea sa, asteroidul a primit numele de „Bennu”, o veche zeitate egipteană, legată de Soare, creaţie şi renaştere. Bennu a stat drept inspiraţie pentru legenda păsării Phoenix. Pasărea Phoenix este pasărea cea mai slăvită dintre toate creaturile simbolice născocite de misterele antice pentru a ascunde marele adevăruri ale filosofiei esoterice şi oculte. Şi mai ciudat e faptul că NASA a alocat fonduri uriaşe pentru a întreprinde o misiune spaţială tocmai pe acest asteroid! Misiunea va fi lansată în 2016 (vezi informaţia de pe Wikipedia) şi va culege mostre de pe asteroidul Bennu. Pentru acest proiect NASA va cheltui peste 1 miliard de dolari… o sumă colosală! Oare s-ar justifica atâţia bani pentru un biet asteroid, dacă nu cumva ar atrage atenţia prin altceva? Oare să fie vorba de piramida misterioasă de pe acest asteroid?

Şi… ştiţi cum se va numi satelitul NASA? OSIRIS-REx! În mod clar, numele face referire la Osiris, alt zeu egiptean, zeul vieții de apoi, al lumii de dincolo și al morților. Aşadar, să recapitulăm: un asteroid descoperit în 1999 poartă numele unei zeiţe egiptene, iar NASA va trimite un satelit care va analiza acest asteroid, satelitul purtând numele unui zeu egiptean! Iar pe asteroid, după videoclipul prezentat pe YouTube, s-ar putea afla o piramidă, simbol al Egiptului antic! Nu vedeţi cum toate se leagă? Credeţi că e doar o coincidenţă!? Societăţile secrete şi cele oculte (în special francmasoneria şi Illuminati) lucrează cu simboluri şi fiinţe ce aparţin de vechiul Egipt.

De ce nu apare în fluxurile marilor agenţii de ştiri faptul că s-ar fi putut descoperi pe asteroidul 101955 Bennu o posibilă piramidă? Cine a construit-o? De ce cheltuie NASA 1 miliard de dolari pentru a ajunge pe acel asteroid cu un diametru de doar 500 de metri? De ce se folosesc denumiri ce au legătură cu vechile zeităţi ale Egiptului? Iată doar câteva întrebări, cărora nu cred că o să li se găsească vreun răspuns prea curând.


Lasă un comentariu