În Peru s-a descoperit o mână mumificată cu 3 degete! După analiza ADN-ului ei, am putea afla dacă aparţine unei specii necunoscute umanoide care a trăit pe Terra!


Experții așteaptă rezultatele testelor ADN ale scheletului unei mâini mumificate misterioase, cu trei degete, descoperită într-un tunel din Peru. Descoperirea mâinii, care are degete lungi de 25 de centimetri, a aprins în 2017 un val de teorii conspiraționiste.

Cercetătorul în paranormal, Brien Foerster, care conduce „Hidden Inca Tours”, susține că mâna a fost descoperită de către un grup de exploratori de tuneluri din deşerturile din Peru. Dl. Foerster a mai spus că exploratorii au găsit mâna lângă un craniu umanoid alungit și consideră că reprezintă un eșantion autentic.

Explorarea cu raze X a mânii a dus la concluzia că aceasta nu este de natură umană sau care să fi aparţinut vreun animal cunoscut pe Pământ. După descoperirea șocantă, mâna și craniul au fost trimise în SUA pentru testarea ADN-ului.

Însă, unii oameni au pus la îndoială afirmațiile domnului Foerster şi asta pentru că nu există fotografii ale locului unde a fost găsită mâna. De aceea, ei spun că mâna cu 3 degete n-ar fi altceva decât o farsă. Totuși, dl Foerster insistă că mâna este o probă reală.

O altă mumie cu trei degete, descoperită în Peru, ar putea reprezenta o nouă specie de oameni, au afirmat cercetătorii. Misterioasa mumie Nazca ar putea fi „cea mai importantă descoperire a secolului XXI”, a declarat cercetătorul britanic Steve Mara. Testele ADN efectuate pe mumia numită Maria – o femeie cu trei degete cu capul alungit – au dezvăluit că ADN se potriveşte 98,5% cu cel al oamenilor, însă restul genelor sunt încă necunoscute.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

Într-un articol pe care l-am scris în 2014 – Enigma craniilor alungite Paracas, vechi de 3.000 de ani, a fost descifrată! ADN-ul lor nu este uman, ci aparţine unei creaturi asemănătoare omului! – vorbeam despre acelaşi cercetător, Brien Foerster, care a analizat ADN-ul unui craniu alungit misterios, descoperit în Peninsula Paracas (Peru). Concluzia a fost următoarea: „există un ADN mitocondrial, cu mutaţii necunoscute în specia umană sau animală. Câteva fragmente de mostre arată faptul că avem de-a face cu o creatură asemănătoare omului, foarte îndepărtată de Homo sapiens, de omul Neanderthal şi de omul de Denisovan”. Adică, într-un singur cuvânt, aceste cranii nu aparţin oamenilor obişnuiţi de pe această planetă!