Duhurile celor morţi pot să salveze vieţi? Povestea incredibile a unei fetiţe de 8 ani…


La începutul anului 1993, un caz misterios a avut loc în Anglia. Cu puţin înainte de ora 6 dimineaţa, în ziua de Anul Nou, la parterul unei case din Basildon, Essex, a izbucnit un incendiu. Sheila şi Larry Anggin au reuşit să iasă prin fumul care invada scara împreună cu trei dintre copii lor însă, cuprinşi de panică îl uitaseră pe cel de-al patrulea, Michelle, de opt ani, care încă mai dormea.

Până să-şi revină din şoc, focul se întinsese şi era imposibil să salveze copilul. Între timp, micuţa se trezise şi izbea cu pumnii în geamul camerei încercând să atragă atenţia. Cu toate că părinţii fetiţei încercau să ajungă la ea şi chemaseră pompierii, îşi dădeau seama că până la venirea acestora Michelle ar fi fost învinsă de fum şi flăcări. Fără îndoială că numai un miracol o putea salva.

Şi atunci, pe neaşteptate, miracolul s-a produs. Fetiţa a fost azvârlită afară printr-o gaură făcută în geam cu doar câteva secunde înainte, de un bibelou. Deoarece nimeni nu se aştepta la aşa ceva, fetiţa nu a fost întreruptă din cădere şi s-a izbit de pământ cu o forţă considerabilă, ridicându-se totuşi fără nicio zgârietură. Deşi în acel incendiu aveau să-şi piardă toată averea, soţii Anggin erau fericiţi că au rămas totuşi în viaţă.

Fetiţa a relatat că bibeloul fusese aruncat de un personaj – pe care îl văzuse sub forma unei siluete strălucitoare – recunoscut ca fiind străbunicul ei, mort cu câţiva ani în urmă, când ea abia învăţa să meargă. Potrivit mărturiei ei, fantoma o ridicase de pe podea şi o aruncase efectiv cu capul prin geam. Următorul lucru pe care şi-l amintea era că se afla ghemuită în braţele mamei sale.

Era greu de crezut relatarea fetiţei – mai ales implicarea unui duh – dar faptul că gaura din fereastră era prea mică pentru a putea trece prin ea, fereastra prea înaltă pentru a se putea urca singură pe pervaz şi, în final, căderea de la cincisprezece picioare din care nu se alesese cu niciun semn erau amănunte ce nu puteau fi ignorate cu uşurinţă. Discutând cu ziariştii câteva zile mai târziu, Sheila Anggin a recunoscut că era dispusă să creadă relatarea fiicei sale. În sprijinul declaraţiilor fetiţei au existat şi dovezi incontestabile. Deşi casa a fost distrusă aproape în întregime, dormitorul ei era foarte puţin afectat. Pompierii au declarat că sub fereastră nu se afla nici un obiect pe care s-ar fi putut urca. Un reprezentant al brigăzii de pompieri a recunoscut că întâmplarea avea cu siguranţă ceva misterios.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock