Şoc în Columbia: un poliţist este izbit şi târât de o entitate invizibilă, venită din altă lume! Există vreo explicaţie logică?


Un primar din Columbia și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a distribuit un videoclip cu o presupusă fantomă care îl atacă pe unul dintre poliţiştii locali.

„Vreau să distribui astăzi acest videoclip, subliniind că, în calitate de primar, am convingerea că credința are o putere insurmontabilă”, a scris Jose Manuel Rios Morales, primarul localităţii Armenia din Columbia, pe 3 august 2021, pe Facebook. Oficialul susține că atacul „fantomei” a avut loc noaptea, în timpul în care ofiţerul se află de gardă.

În videoclipul de câteva minute, ofițerul care se plimba, este izbit violent spre un perete, ca și cum ar fi fost aruncat acolo de o entitate supranaturală. Apoi, gardianul încearcă să se târască de-a lungul solului, unde pare să reziste unei forțe invizibile care-l trage. Filmările înfricoșătoare se încheie cu doi dintre colegii bărbatului, care se grăbesc să sară în ajutorul său.

Primarul a ales să facă un serviciu religios, pentru a alunga „spiritul” furios din zonă:  „Vreau să le ofer tuturor un pic de liniște sufletească și să anunț că, având ajutorul episcopului, vom aduce binecuvântarea lui Dumnezeu în fiecare colț al acestui loc de muncă. Cerem respect și unire în rugăciune și vă asigurăm că nimic nu ne poate fura pacea și liniștea, deoarece suntem protejați de mâna Domnului nostru”.

Oare ce-a fost acolo!? Priviţi şi daţi-vă cu părerea…

blankblank


Lasă un comentariu