Maşinile zburătoare ale chinezilor din urmă cu mii de ani au fost create de un popor misterios – „oamenii Chi Kung”


Înregistrările istorice ne spun povestea regelui chinez Cheng Tang, care poseda „care zburătoare”, ce nu erau produse în atelierele lui proprii, ci veneau de la un popor îndepărtat, numit Chi Kung. Acest popor ar fi locuit la „40 000 de li dincolo de Poarta de Jad“. Oriunde ar fi fost, trebuie să se fi aflat undeva în cealaltă parte a lumii, pentru că 1 li măsoară 645 metri. Asta înseamnă că 40.000 de li măsoară peste 25.000 de kilometri! A nu se uita că Pământul are un diametru de circa 12.400 de kilometri.

Dar, cum sunt descrişi oamenii Chi Kung? Cităm din cronici: „Puteau să întocmească chiar şi care zburătoare care, dacă vântul era prielnic, zburau pe distanţe mari. În vremea Tang, vântul dinspre apus a adus un asemenea car la Yu-Chou (Honan), după care Tang a distrus- o, pentru că nu voia ca poporul lui să vadă un aşa lucru”.

Cronicarul chinez Kuo P’o scrie: „Complicatele lucrări ale fabuloşilor oameni Chi Kung sunt într-adevăr demne de admiraţie. Ajutaţi de vânt, ei şi-au folosit intens creierele şi au inventat un car zburător, care, urcând şi coborând, după cum le era calea, a adus oaspeţi pentru Tang.“

Asemenea maşini zburătoare au fost imortalizate în desene şi fresce. Regele Cheng Tang i-a ţinut pe aceşti zburători străvechi departe de ochii supuşilor lui. Ki Kung Shi, care era „inginerul-şef“ al regelui, chiar a reuşit să copieze una din trăsurile celeste, dar monstruozitatea zburătoare a fost ulterior distrusă, pentru a i se păstra pentru totdeauna taina.


Lasă un comentariu