Într-un text străvechi indian, maşina zburătoare Vimana este descrisă ca fiind alcătuită din 16 metale, din care doar 3 sunt cunoscute astăzi!


Academia Internaţională de Studii Sanscrite de la Mysore (India) a făcut un experiment de a interpreta un text sanscrit al lui Maharishi Bharadvaya, un clarvăzător dintr-o perioadă veche, într-o manieră potrivită modului nostru modern de gândire. Rezultatul a fost surprinzător: iată cum arată în traducere modernă un vechi text sanscrit:

„6. Un aparat care se mişcă prin propriile puteri ca o pasăre, că este pe pământ, în apă sau în aer, se numeşte Vimana…
8….care se poate mişca pe cer dintr-un loc într-altul…
9….de la ţară la ţară, de la lume la lume…
10….este numit Vimana de către preoţii ştiinţelor…
11….secretul construirii de maşini zburătoare…
12….ce nu se poate rupe, nu se poate divide şi nu ia foc…
13….şi care nu poate fi distrus…
14….secretul facerii maşinilor zburătoare stă ascuns.
15….secretul care face invizibile maşinile zburătoare.
16….secretul care face să auzi zgomotele uşoare şi conversaţiile din maşinile zburătoare duşmane.
17….secretul care face să vezi ce se întâmplă în interiorul maşinilor zburătoare duşmane.
18….secretul de a prezice drumul maşinilor zburătoare duşmane.
19….secretul de a face ca fiinţele din maşinile zburătoare duşmane să îşi piardă cunoştinţa şi de a distruge maşinile duşmane”.

Mai departe, în text se descriu cu precizie cele 31 de piese principale din care este făcută maşina. De asemenea, se enumeră 16 feluri de metal care sunt necesare pentru a construi un vehicul zburător, dar numai 3 dintre acestea ne sunt cunoscute astăzi. Toate celelalte 13 au rămas intraductibile până în ziua de astăzi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO