Rabinul evreu Judah van Samuel, de acum 800 de ani, a profeţit că pe 10 iunie 2017 va veni Mesia pe Pământ şi va începe „Sfârşitul Veacurilor”!


armagheddonDespre site-ul revelation13.net am mai vorbit şi altă dată, în special la sfârşitul anilor trecuţi, atunci când acest site pretindea că poate face anumite profeţii care s-ar adeveri.

Acest site se foloseşte în special de anumite fragmente din Biblie, pe care le interpretează în funcţie de anumite evenimente care le-au avut loc. Să vedem ce ne spune acest site – revelation13.net – despre data de 17 iunie 2017.

17 iunie 2017: începe sfârşitul veacurilor? Atunci se împlinesc 50 de ani de când Ierusalimul a fost cucerit de Israel în iunie 1967. Să ne referim la profeţia din secolul al XII-lea al rabinului evreu Judah van Samuel, care a prezis faptul că:

– Ierusalimul va fi guvernat de către turcii otomani pentru 8 jubilee (8 x 50 ani = 400 ani). Această perioadă a fost cuprinsă între 1517 şi 1917.

– În al 9-lea jubileu (deci pentru 50 de ani), Ierusalimul va fi „teritoriul nimănui”. Ierusalimul a fost guvernat de către britanici după 1917.

– Ierusalimul va deveni sub domnia evreiască la sfârşitul celui de-al 9-lea jubileu, şi atunci va începe Sfârşitul Timpurilor, cu venirea lui Mesia. Acest lucru s-a întâmplat 50 de ani mai târziu, pe 10 iunie 1967, atunci când Israelul a cucerit Ierusalimul.

50 de ani mai târziu faţă de 10 iunie 1967 înseamnă 10 iunie 2017. Va fi acest 2017 Sfârşitul Timpurilor, când, conform acestei profeţii, va veni Mesia? Conform creştinismului, atunci se va întoarce şi Iisus Hristos, care îl va învinge pe Antihrist în bătălia Armaghedonului în Orientul Mijlociu.

Conform site-ului revelation13.net, Hristos se va reîntoarce pe un imens OZN (!!), aşa cum este descris în Apocalipsa 19. Şi 144.000 de oameni vor fi aleşi pentru a se alătura lui Hristos, conform Apocalipsei 7, iar Noul Ierusalim va coborî pe Pământ. În acelaşi timp, extratereştrii malefici vor veni şi ei pe Pământ, conduşi de Antihrist, pentru a răpi milioane de oameni.

P.S. Sunt sigur că pe 10 iunie 2017 nu se va întâmpla nimic, aşa că staţi liniştiţi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock