Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Combustia umană spontană şi uluitorul caz a lui Jack Angel

191

blankSingurul supravieţuitor al unui asemenea caz de “combustie umană spontană” este Jack Angel, din Atlanta, Georgia. El ar fi „cheia unor dispariţii incredibile. În timp ce dormea, „o durere cumplită l-a trezit, brutal, din somn: luase foc!” La strigătele de ajutor este chemat medicul David Stern, care rămâne fără glas: Jack „prezenta o gaură în piept. Vertebrele sale se topiseră şi unul din braţele sale, aproape în întregime carbonizat, era pierdut…” Mai mult, „absolut nimic în jurul sau nu părea să fi fost în contact cu focul”! Azi, el, este invalid, nu se mai poate deplasa. O ardere completă a unui corp omenesc are nevoie de un timp de două ore şi de o temperatură de 2.000 grade C, pentru că un corp omenesc are 80% apă. Ce fenomen misterios are loc atunci? Unii l-au numit „combustie spontană”, iar pustnicii „Respa” din Tibet, îl numesc „tumo”.

O cercetătoare, Alexandra David Neel, arată în cartea sa „Mistici şi magi din Tibet”, că adepţii „rumef pot trăi aproape goi, cu hrană săracă, la temperaturi scăzute, iar un „Respa”, complet gol, putea să-şi ridice într-atât temperatura încât topea gheaţa şi zăpada de sub el”.

Cercetătorii din lumea întreagă sunt cu ochii pe acest fenomen. Descifrarea lui ar putea duce la elucidarea unor dispariţii inexplicabile de-a lungul istoriei.

Orgoni Crystal