Patru bărbaţi din Canada au fost răpiţi de extratereştri, având parte de experimente medicale?

  •  
  •  
  •  
  •  

Allagash este o mică localitate din Canada, situată în mijlocul pădurii şi lângă un râu. În anul 1976, patru bărbaţi s-au decis să-şi petreacă acolo vacanţa, aşa că şi-au făcut tabăra lângă malul râului.

Când s-au hotărât să facă şi canoe pe râu, au observat că o lumină îi urmărea, în timp ce coborau pe râu. Două zile mai târziu, lumina misterioasă revenise. Bărbații erau afară pe râu, la pescuit, când au observat această lumină. Charlie, unul din bărbaţi, a decis să încerce să semnalizeze către lumină – aceasta le răspunse. Au decis să se retragă în tabără, dar lumina i-a urmat tot drumul.

După aceea, călătoria din Allagash a decurs fără evenimente. Când s-au întors acasă, bărbaţii le-au povestit familiilor despre aventura ciudată. Şi au trecut 12 ani… până în 1988, când doi dintre bărbaţi, Jim și Jack Weiner, au avut perioade de insomnii, cu coşmaruri.

În aceste coșmaruri, toți cei 4 bărbați din excursia de camping se aflau pe o ambarcațiune ciudată, fiind așezați goi pe o bancă. Confuzi de aceste coşmaruri, ei îl caută pe cercetătorul OZN Ray Fowler.

Toți cei patru bărbați au fost de acord să facă şedinţe de hipnoză pentru a încerca să afle ce s-a întâmplat în 1976. Au fost hipnotizați separat; ulterior, s-a constatat că fiecare își amintise aproximativ același lucru – au fost duși pe o navă zburătoare și supuşi unor experimente de către fiinţe extraterestre.

Jack și-a amintit fețele extratereștrilor, numindu-le „terifiante”. Charlie a susținut că nava era ca un cabinet medical, acolo punându-i-se un panou peste piept. Chuck a dezvăluit că îi văzuse pe extratereștri experimentând pe Charlie. Aceste dezvăluiri i-au dus pe cei patru bărbaţi în lumina reflectoarelor.

Însă, în 2016, Charlie Rak, a aruncat bomba: răpirile extraterestre nu s-au întâmplat niciodată, iar incidentul Allagash a fost doar o modalitate de a face bani. Cei patru n-au vrut decât să facă bani.

Însă, ceilalți trei bărbați au rămas fermi în credința lor că au fost răpiţi de extratereştri. Ei au susținut că Charlie Rak a avut întotdeauna probleme psihice. Până la urmă, care e adevărul?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner