Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Am văzut pe stradă o femeie ciudată, din altă lume, cu pielea strălucitoare asemănătoare cuprului” – se destăinuie un martor. Trăiesc „fiinţe extraterestre” printre noi?


Imagine generata de Microsoft AI

Se pare că mulţi oameni au avut parte de întâmplări „paranormale”. Iată, de exemplu, ce ne povesteşte un utilizator de pe forumul Reddit:

* Am dat peste acest articol în care cercetătorii de la Harvard spun că extratereștrii ar putea fi aici și deghizați în oameni. Acest lucru m-a făcut să mă gândesc la o experiență ciudată pe care am trăit-o acum aproximativ 11 ani și de care nu mă pot dezlipi.

* Într-o zi, eu și prietenul meu ne plimbam și am văzut o femeie cu o piele foarte neobișnuită, asemănătoare cuprului. Era nefiresc de strălucitoare și lucioasă, aproape ca și cum ar fi fost mecanică sau ceva de genul acesta. Nici măcar nu puteam spune cărei rasă aparţinea.

* Femeia era zâmbitoare în timp ce treceam pe lângă ea; era ceva atât de ciudat la ea.

* În capul meu, mă gândeam: „E măcar o fiinţă umană?” Amicul meu trebuie să fi simțit la fel, pentru că el s-a întors și, în timp ce ea se îndepărta, a spus cu voce tare: „La naiba, chiar eşti adevărată?” Am fost amândoi de acord că părea mecanică și nu umană.

* N-am mai văzut pe nimeni ca ea de atunci; femeia a dispărut după un colț. Prietenul meu își amintește și el și încă vorbim despre cât de ciudat a fost.

* A mai avut cineva o experiență similară? Sunt convins până astăzi că ea nu era din această lume.