Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un „clarvăzător la distanţă” ne dezvăluie că sub un mare munte din Alaska s-ar afla o imensă bază subterană extraterestră, în care „alienii” seamănă foarte bine cu oamenii. O fi atlanţi?

 • 323
 •  
 •  
 •  
  323
  Shares

În iunie 2012, într-un articol interesant vorbeam despre cercetările secrete ale CIA în parapsihologie, şi anume vederea la distanţă (https://www.lovendal.ro/wp52/cercetarile-secrete-ale-cia-in-domeniul-parapsihologiei-proiectul-grillflame-si-vederea-la-distanta/). Aşadar, se cunoaşte că CIA se foloseşte de „clarvăzători” pentru a obţine informaţii acolo unde spionii nu pot ajunge. În cartea sa din 1997, „Remote Viewers” (adică „Cei care văd la distanţă”), Jim Schnabel vorbeşte despre un fost agent CIA de vedere la distanţă, pe nume Pat Price, care crede că în interiorul muntelui Hayes din Alaska, situat la nord-est de oraşul Anchorage, s-ar afla una dintre cele mai mari baze extraterestre de pe Pământ.

Conform aceluiaşi Pat Price, extratereştrii care ar trăi în interiorul Muntelui Hayes, ar semăna extrem de mult cu oamenii şi ei s-ar folosi de puterea gândului pentru a ne controla vehiculele noastre. Eu stau şi mă gândesc că, dacă aceşti „extratereştri” seamănă extrem de bine cu oamenii (diferă doar inima, plămânii, sângele şi ochii), poate că ei nu sunt cu adevărat extratereştri, ci o specie necunoscută de oameni care au evoluat în interiorul Pământului, poate chiar urmaşii celebrilor atlanţi. Desigur, asta în cazul în care informaţiile lui Price ar fi adevărate.

Interesant e faptul că în zona respectivă, de-a lungul anilor s-au semnalat o activitate ozenistică susţinută, ceea ce nu te poate pune decât pe gânduri. Şi, oricum, Alaska pare a fi un teritoriu în care apar tot felul de descoperiri bizare, ca de exemplu, o masivă piramidă îngropată (https://www.lovendal.ro/wp52/socant-in-alaska-s-ar-afla-ingropata-o-piramida-gigant-de-350-de-metri-inaltime-in-zona-triunghiului-bermudelor-din-alaska/) sau giganti de 3 metri cu 6 degete (https://www.lovendal.ro/wp52/26553/).


 • 323
 •  
 •  
 •  
  323
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu