Un clarvăzător renumit, care lucra cu CIA, a indicat clar locaţiile celor 4 baze extraterestre subpământene de pe Terra! Unde s-ar afla ele situate?


Urmărind diverse documente confidenţiale care au fost desecretizate între timp, se ştie acum că CIA-ul a avut un proiect secret, denumit „Stargate”, de cercetare a fenomenelor paranormale, în special a clarviziunii.

Unul dintre subiecţii cu care CIA a lucrat era Pat Price, care demonstra calităţi native excepţionale de clarvăzător. Directorul CIA, Stansfield Turner, scria despre el, în 1977, în „Chicago Tribune”, că putea vedea, prin abilităţile sale psihice, ce se întâmplă în întreaga lume. Era suficient să-i arăţi fotografia unui loc şi el putea spune ce activitate se desfăşoară acolo în acel moment.

Price a făcut o investigaţie din proprie iniţiativă, prin care spunea că a identificat şi a descris patru locaţii în care s-ar afla baze subpământene ale extratereştrilor. Prima era sub muntele Perdido din Pirinei (3.352 m), unde se află un sistem de peşteri cu vechi picturi rupestre reprezentând presupuşi extratereştri. A doua, în Muntele Inyangani (2.592 m), cel mai înalt vârf din Zimbabwe, Africa. A treia bază ar fi fost sub Muntele Hayes din Alaska, iar a patra, sub Muntele Ziel din Australia.

În iulie 1975, Price a murit în urma unui atac de cord. Circumstanţele morţii lui Price au rămas suspecte. S-a spus că ar fi fost otrăvit de un asasin sovietic, dar adevărul nu se ştie nici azi.

Cât despre aceste 4 baze extraterestre, Price a raportat că locuitorii bazelor semănau cu oamenii, cu excepţia inimii, a plămânilor, a sângelui şi a ochilor… Locaţiile bazelor erau deosebit de bine camuflate, aveau activităţi complementare şi posedau tehnologii foarte avansate.


Lasă un comentariu