Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

8 secrete incredibile ale Vaticanului, dar care au fost dezvăluite publicului

  •  
  •  
  •  
  •  

blankVaticanul a ascuns şi ascunde în continuare multe secrete privind istoria omenirii. Oare de ce? Pentru că şi-ar pierde multe din privilegiile avute, dacă oamenii ar şti adevărul? În acest articol, am făcut o compilaţie de adevăruri ascunse, din articolele publicate pe acest site.

1) Codex-ul lui Isaia, un manuscris ascuns de Vatican, dar care ne arată puterile extraordinare ale omului. Întotdeauna am auzit de puterea pe care o avem („credinţa care ar putea muta şi munţii”), din Biblie, dar multe informații nu au fost niciodată făcute publice, deoarece este o „putere care face parte din noi”, iar Vaticanul a dorit ca noi să fim slabi și supuşi. Totul s-a schimbat de la descoperirea manuscriselor de la Marea Moartă (1946). Printre ele găsim şi „Codex-ul lui Isaia”, un text atribuit profetului Isaia, cu mai mult de 2.000 de ani în urmă, unul dintre textele care confirmă descoperirile cuantice făcute în secolul trecut şi în zilele noastre.

De exemplu, în „Codex-ul lui Isaia” se vorbeşte despre existenţa mai multor posibilităţi viitoare pentru orice moment al vieţii noastre, pe care, de cele mai multe ori, le-am ales în mod inconştient. Însă, noi putem crea și schimba linia timpului. Liniile de timp sunt secvențe spațio-dimensionale fragile, care așteaptă să fie trezite de deciziile noastre făcute în prezent. „Codex-ul lui Isaia” descrie aceste posibilități cu exemple simple şi clare, pe care noi, prin știința cuantică, abia acum le putem înţelege. Cercetătorul Gregg Braden se referă la o tehnologie utilizată pe scară largă din cele mai vechi timpuri, care a fost apoi ascunsă de către Vatican în primele secole ale mileniului nostru. De exemplu, există o tehnică foarte simplă, cunoscută universal ca şi „rugăciune”. Însă această rugăciune trebuie aplicată corect, pentru că ea ne-ar oferi ocazia de a realiza lucruri extraordinare care depășesc imaginația umană.

2) În Evanghelia eseniană a păcii, un manuscris secret din Bibliotecă Vaticanului, Iisus Hristos îndeamnă oamenii să acţioneze ca îngerii. În 1928, Edmond Bordeaux Szekely a publicat traducerea cărţii întâi a Evangheliei eseniene sub titlul Evanghelia eseniană a păcii. Aceasta cuprinde numai o treime din manuscrisul aramaic descoperit de el în Arhivele Secrete ale Vaticanului. Versiunea englezească a acestei prime cărţi a apărut în 1937 şi, de atunci, micul volum a călătorit în lumea întreagă, a fost tradus în numeroase limbi, câştigând în fiecare an tot mai mulţi cititori.

Într-unul din texte, Iisus îndeamnă oamenii să acţioneze ca îngerii:
„Şi Domnul Iisus le-a zis:
„Să ridici ochii la ceruri,
Când toţi oamenii privesc în pământ,
Nu este uşor.
Să adori îngerii
Când toţi oamenii adoră faimă şi bogăţiile,
Nu este uşor.
Dar cel mai dificil lucru dintre toate
Este de a gândi cum gândesc îngerii,
Şi de a acţiona ca îngerii.”

3) Un savant rus a aflat

Din motive necunoscute, dar probabil datorită cunoașterii extraordinare a limbilor vechi ezoterice, lui Ludvig i s-a dat acces la Biblioteca secretă a Vaticanului, bogată în documente antice extrem de valoroase. Ceea ce Ludvig pretinde că a descoperit – cu mulţi ani înainte ca scriitori ca Erich von Daniken să facă afirmații similare – era faptul că extratereștrii au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă. În plus, conform documentelor secrete de la Biblioteca Vaticanului, extratereştrii au avut o influență directă asupra unor civilizații precum egiptenii vechi, mayașii și mesopotamienii.

4) În manuscrisul lui Cosmas Indikopleustes  (sec. al VI-lea) aflat în Biblioteca Vaticanului – intitulat „Topographia Christiana – printre ilustrările în culori se află şi tabloul „convertirea apostolului Pavel“; în cadrul picturii respective, se constată detalii tulburătoare. În prima secvenţă putem vedea cum Saul (devenit apostolul Pavel) şi însoţitorii săi privesc în sus, spre un mare obiect discoidal albăstrui, aflat în aer; din rebordul acestuia, ţâşnesc oblic două jeturi reactive pictate cu roşul flăcării, care aproape ating faţa lui Saul (deci însoţitorii săi au văzut lumina respectivă).

5)

De la şcoală şi facultate, am fost învăţaţi să credem că oamenii au fost odată primitivi, sub forma unor Neanderthali, dar care apoi au evoluat în starea noastră umană actuală. Dar dovezile sugerează altfel. Poate pentru că civilizația antedeluviană a fost însămânțată de o specie extraterestră. E posibil ca acești extratereştri să fi creat populațiile umane timpurii, pentru a le aduce la stadiul de astăzi, deși Marele Potop a șters multe din aceste dovezi. Dacă publicul larg știa mai multe despre această civilizație anterioară, atunci poate nu ar mai fi existat atâta manipulare. În plus, siturile păgâne pe care au fost construite multe biserici au servit ca portaluri pentru ca extratereştrii să călătorească între Pământ și sistemele lor stelare de baştină din Univers.

6) Despre existenţa giganţilor se vorbeşte în urmă cu mii sau zeci de mii de ani, dar ce ziceţi dacă aţi găsi aceşti giganţi şi în documente relativ noi din istorie, ca de exemplu cele din secolul al XVI-lea? Astfel, în conformitate cu „Codex Vaticanus”, un volum de texte scrise în timpul cuceririi spaniole din America, se prezintă o ilustrare interesantă a unui grup de războinici azteci, cu intestinele ieşite în afară, care supun un umanoid gigantic; partea de jos a desenului dezvăluie numele uriaşului: Quinametzin, tradus ca „Unul dintre cei vechi.” Acest lucru dovedește că aztecii ştiau despre giganți și ar fi putut chiar să-i fi întâlnit în timpul vieții lor.

7)

Toată istoria civilizaţiei antedeluviene a fost scrisă în cărţi care au fost păstrate într-o încăpere secretă din marea piramidă din Egipt. Această încăpere era situată undeva spre vârful piramidei, iar la ea se ajungea printr-un tunel secret. În anul 47 î.Hr., generalul roman Iulius Cezar a cucerit Egiptul şi a instalat-o pe Cleopatra, iubita sa, drept „faraon-păpuşă” al Egiptului. Sub împăratul roman Augustus, Egiptul a devenit o provincie a Imperiului Roman. Egiptul avea o bibliotecă fantastică în Alexandria, dar cea mai importantă era cea ascunsă în interiorul marii piramide. Nu se ştie sigur (şi aici există mari controverse chiar printre conspiraţionişti), dar există unele informaţii că romanii ar fi găsit biblioteca secretă din marea piramidă şi ar fi dus-o toată la Roma, şi apoi ei au ascuns-o în adăposturile subterane din capitala imperiului. Mai târziu, atunci când Biserica Romano-Catolică a preluat puterea asupra Romei, aceasta a preluat controlul şi asupra bibliotecii secrete din marea piramidă din Egipt.

Timothy Alberino a spus: „Ascunse în seifuri și arhive (…) am descoperit dovezi că (şi nu e doar un fel de teorie a conspirației) Vaticanul a avut acces la artefacte ascunse, în special la artefacte referitoare la realitatea lumii dinainte de potopul lui Noe, pe care le-a confiscat, ascuns sau acoperite”. Iar oficialii de la Vatican nu permit cercetări arheologice serioase cu privire la acest aspect. Însă, nu totul poate fi ascuns…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal